Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso

6 arvostelua. Keskiarvo: 2.3/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 6 dl vesi
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 2 ½ dl Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhe
  • 1 dl punainen pestokastike
  • 200 g fetajuusto
  • 4 aurinkokuivattu tomaatti
  • 200 g miniluumutomaatti
  • 4-6 varrellinen kaprismarja
  • ½-1 tuore basilika
Punainen pestokastike:
  • ½ punainen paprika
  • 5 aurinkokuivattu tomaatti
  • ½ punainen chilipaprika
  • suola
  • 1 ½ dl oliiviöljy
  • 25 g parmesaanijuusto
  • ½ dl cashewpähkinä
  • 1 valkosipulinkynsi

Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti on ihastuttava salaatti, jonka voit tarjota lämpimänä tai kylmänä. Sopii myös esimerkiksi paistetun broilerin lisänä.
Kaura-härkäpapurouhe on Myllyn Parhaan ihastuttava uutuus, joka soveltuu myös sellaisenaan kypsennettynä riisin tilalle.

Välimerellinen kaura-härkäpapusalaatti
4 annosta

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 ½ dl Myllyn Paras Kaura-härkäpapurouhetta
1 dl punaista pestokastiketta
200 g fetajuustoa
4 aurinkokuivattua tomaattia
200 g miniluumutomaatteja
4-6 varrellista kaprista
½-1 ruukku tuoretta basilikaa

Punainen pestokastike:

½ punainen paprika
5 aurinkokuivattua tomaattia
½ punainen chilipaprika
ripaus suolaa
1 ½ dl oliiviöljyä
25 g parmesaanijuustoa
½ dl cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio.
Lisää kaura-härkäpapurouhe ja anna kiehua kannen alla, kunnes neste on imeytynyt ja seos on kypsää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä.
Valmista tällä välin pestokastike.

Laita pestokastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
Tarkista maku.
Lisää pestokastiketta kaura-härkäpapuseoksen joukkoon.

Paloittele fetajuusto, aurinkokuivatut tomaatit ja puolita miniluumutomaatit.
Sekoita ainekset ja tarkista maku. Koristele kapriksilla ja tuoreella basilikalla.
Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: