Ruokaisa savulohisalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Foodin logo luonnonvalkoinen Foodin logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Foodin

Kesähelteillä maistuu ruokaisat salaatit. Voit tarjota niitä arjessa ja juhlahetkessä.
Joko olet kokeillut ravintohiivahiutaleita? Tähän salaattiin on ripoteltu Foodinin ravintohiivahiutaleita, jota kutsutaan myös vegaaniseksi juustoraasteeksi. Sen maku muistuttaa parmesania. Ravintohiiva sisältää runsaasti B-ryhmän vitamiineja, proteiinia ja kuitua. Lisää sitä salaatteihin, kastikkeisiin, pastan ja riisin joukkoon ja tarjoa perunoiden kanssa. Tuote on vähäsuolainen, gluteeniton ja maidoton.
Tiedätkö mitä on suodattamaton oliiviöljy?
Foodinin suodattomaton ekstra neitsyt oliiviöljy valmistetaan 150 vuotta vanhassa kreetalaisessa perheyrityksessä. Koroneiki-oliiveista hellävaraisesti kylmäpuristamalla valmistettu suodattamaton oliiviöljy on normaalia hieman sameampi, sillä öljy sisältää hieman oliivien hedelmälihaa. Öljyn korkea polyfenolipitoisuus maistuu lempeän pippuriselta. Öljy sopii mainiosti myös ruoanvalmistukseen ja paistamiseen.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 65 g salaattisekoitusta
  • 300 g lämminsavulohta tai
  • ½ kurkku
  • 200 g tuoreita marjoja
  • muutama varsi tuoretta tilliä
  • ½ dl Foodin Ravintohiivahiutaleita
  • 1 pussi Foodin Luomu Salaattisekoitusta
Lisäksi:
  • Foodin Suodattomatonta Extra Virgin Oliiviöljyä
  • Foodin Balsamicoa

Valmistusohje

  • Laita salaattisekoitus tarjoiluvadille.
  • Paloittele lämminsavulohi joukkoon. Tarkista että kala on ruodoton.
  • Paloittele kurkku ja lisää joukkoon.
  • Lisää tuoreet marjat ja tilli.
  • Ripottele sekaan ravintohiivahiutaleita ja salaattisekoitusta.
  • Tarjoa kastikkeeksi suodattomatonta oliiviöljyä ja balsamicoa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: