Pippurinen kesäperunasalaatti
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- reilusti vesi
- 1 tl Foodin Hieno merisuola
- 500 g varhaisperuna
- 500 g vesimeloni
- ½ ruukku tuore tilli
- (vaihtoehto) tuore minttu
- 100-150 g Foodin Luomu Mustapippuri
- 100 g tuore mansikka
- 2-3 rkl Foodin Ravintohiivahiutale
Pippurinen kesäperunasalaatti on mainio kesäpäivän tarjottava sellaisenaan tai vaikka grilliruoan lisänä tai erilaisissa kesäjuhlissa.
Jyväskylässä toimivan Foodinin tuotteita löydät hyvin varustelluista marketeista ja voit tilata niitä myös heidän monipuolisesta verkkokaupasta. Mustapippuridippi maustaa ruoan kuin ruoan ja antaa nimensä mukaisesti upean pippurisen maun. Jos et vielä ole kokeillut ravintohiivahiutaleita, tee se nyt. Kuivatut kevyet hiutaleet maistuvat juustolta ja niitä voit ripotella salaatteihin, keittojen pinnalle, pastan joukkoon ja vaikka leivän päälle. Ravintohiivahiutaleita kutsutaankin vegaaniseksi juustoraasteeksi, joten ne sopivat myös vegaaniseen ruokavalioon. Ne sisältävät proteiinia, kuituja ja B-ryhmän vitamiineja. Tuote on vähäsuolainen, gluteeniton ja maidoton.
>> Katso lisää Foodin verkkokaupasta <<

Pippurinen kesäperunasalaatti
4-6 annosta
reilusti vettä
1 tl Foodin Hienoa Merisuolaa
500 g varhaisperunoita
500 g vesimelonia
½ ruukku tilliä tai minttua
100-150 g Foodin Luomu Mustapippuridippiä
100 g mansikoita
2-3 rkl Foodin Ravintohiivahiutaleita
Laita vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää merisuola ja varhaisperunat. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä. Jäähdytä ja leikkaa reiluiksi suupaloiksi. Kuori meloni ja leikkaa suupaloiksi. Hienonna tilli tai minttu. Sekoita ainekset keskenään ja sekoita joukkoon Foodin Mustapippuridippi. Kätevimmin sekoitat dipin joukkoon kertakäyttökäsineet kädessä käännellen. Paloittele koristeeksi mansikoita ja ripottele pinnalle ravintohiivahiutaleita.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.