Nachosalaatti ja rapeat pikkufileet

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
nachosalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Kariniemen

Nachosalaatti on näppärä naposteluruoka. Voit lisätä salaattiin omia lempiaineksia maun mukaan.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl öljyä
  • 600 g Kariniemen Kananpojan Rapeat pikkufileet
  • kurkkumajoneesia
  • 200 g nachoja
  • ½-1 kurkkua
  • 3 tomaattia
  • 1 avokado
  • 1 punasipuli
  • 1 ruukku salaattia

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannulla ja paista rapeat pikkufileet molemmin puolin.
  • Paloittele kurkku ja tomaatit sopiviksi suupaloiksi.
  • Puolita avokado ja poista siemen.
  • Kaavi hedelmäliha lusikalla ja paloittele avokado.
  • Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  • Revi salaatti.
  • Kokoa aineksista salaatti ja asettele rapeat pikkufileet annoksen päälle.
  • Tarjoa nachosalaatin seuraksi kurkkumajoneesia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä