Nachosalaatti ja rapeat pikkufileet
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 rkl öljyä
- 600 g Kariniemen Kananpojan Rapeat pikkufileet
- kurkkumajoneesia
- 200 g nachoja
- ½-1 kurkkua
- 3 tomaattia
- 1 avokado
- 1 punasipuli
- 1 ruukku salaattia
Valmistusohje
- Kuumenna öljy pannulla ja paista rapeat pikkufileet molemmin puolin.
- Paloittele kurkku ja tomaatit sopiviksi suupaloiksi.
- Puolita avokado ja poista siemen.
- Kaavi hedelmäliha lusikalla ja paloittele avokado.
- Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
- Revi salaatti.
- Kokoa aineksista salaatti ja asettele rapeat pikkufileet annoksen päälle.
- Tarjoa nachosalaatin seuraksi kurkkumajoneesia.