Jyväpasta-savuhärkäsalaatti

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10-15 annosta
  • 1 ½ l vesi
  • suola
  • 4 dl Myllyn Paras Jyväpasta
  • 100 g kylmäsavuhärkä
  • 125 g mozzarellapallo
  • 100 g mustaleima-emmental juusto
  • 2 kpl lehtisellerin varsi
  • 100 g pakasteherne
  • 1 omena
  • 1-2 punasipuli
  • 1 dl vihreä oliivi
  • 30 g tuore rucola
  • mustapippurirouhe
  • sitruuna-avokadoöljy
  • sitruuna-oliiviöljy

Valmista tyylikäs pikkujoulusalaatti jyväpastasta. Jyväpasta on sopivan pientä ja soveltuu toki myös keitto- ja pataruokiin.
Tarjoa pikkujoulupöydässä tai salaattipöydässä sekoitettuna salaattina.

Jyväpasta-savuhärkäsalaatti
10-15 annosta

1 ½ l vettä
ripaus suolaa
4 dl Myllyn Paras Jyväpastaa
100 g kylmäsavuhärkää
125 g mozzarellapalloja
100 g Mustaleima emmentalia
2 lehtisellerinvartta
100 g pakasteherneitä
1 omena
1-2 pientä punasipulia
1 dl vihreitä oliiveja
30 g rucolaa
suolaa
mustapippuria myllystä
sitruunalla maustettua avokado-, rypsi- tai oliiviöljyä

Keitä Jyväpasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Paloittele kylmäsavuhärkä ja sekoita joukkoon.
Lisää myös mozzarellapallot.
Leikkaa emmentaljuusto kuutioiksi, suikaloi lehtiselleri ja sekoita nämä muiden ainesten joukkoon.
Lisää pakasteherneet jäisinä tai hieman kohmeisina.
Kuori ja kuutioi omena, kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Leikkaa vihreät oliivit ohuiksi renkaiksi.
Lisää nämä kaikki yhdessä rucolan kanssa salaattiainesten joukkoon.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Valuta joukkoon sitruunalla maustettua öljyä.
Tarkista maku.
Laita salaatti tarjoiluvadille tai salaattikulhoon.
Tarjoa seuraksi tuoretta leipää!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: