Omenainen pekoni-kantarelliohratto

  • 30 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 rkl öljy
  • 1 sipuli
  • 170 g pekoni
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 1 punainen chilipaprika
  • 250 g kantarelli
  • 3 dl Myllyn Paras Irtonainen Riisi-Ohra -seos
  • 1 l vesi
  • 1 kasvisliemikuutio
  • mustapippurirouhe
  • tuore timjami
  • 2 omena
  • 100-200 g tuorejuusto

Tämä upea, täyteläinen syysruoka valmistetaan herkullisista kantarelleista, pekonista, kotimaisista omenoista ja riisi-ohraseoksesta. Ihastuttava ateria valmistuu vähällä vaivalla ja maistuu taivaalliselta.

Omenainen pekoni-kantarelliohratto
4-6 annosta

2 rkl öljyä
1 iso sipuli
170 g pekonia
2 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipaprika
250 g kantarelleja
3 dl Myllyn Paras Irtonainen Riisi-Ohra -seosta
1 l vettä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
tuoretta timjamia
2 omenaa
100-200 g tuorejuustoa

Kuori ja hienonna sipuli. Suikaloi pekoni.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
Putsaa kantarellit.
Kuumenna öljy ja paista hienonnettu sipuli. Lisää pekoni, valkosipuli ja chilipaprika. Kääntele kunnes pekoni on kauniin värinen.
Lisää kantarellit ja kääntele hetki. Lisää riisi-ohra -seos, vesi ja kasvisliemikuutio. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä, lisää joukkoon tuoretta timjamia maun mukaan ja anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen noin 30 minuuttia tai kunnes riisi-ohra -seos alkaa olla kypsää. Lisää tarvittaessa vettä. Kuori kotimaiset omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Lisää omenat kypsennyksen loppuvaiheessa. Lisää lopuksi joukkoon vielä tuorejuusto ja kuumenna. Tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: