Pizzapiirakka
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.
Tekisikö pizzaa vai valmistaisiko piirakan? Valmista pizzapiirakka! Voit täyttää sen omilla lempimausteillasi ja paistaa uunipellillä leivinpaperin päällä. Kätevää. Kokeile! Myllyn Paras piirakkataikinat löydät kauppojen pakastealtaista.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 (380 g) Myllyn Paras Piirakkataikina suolaiseen leivontaan
- 1-2 rkl punaista pestoa
- 75-100 g mozzarellaraastetta
- 1 pkt ilmakuivattua kinkkua
- 6-7 kirsikkatomaattia TAI
- 6-7 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
- 1 pallo mozzarellajuustoa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Ota suolaiseen leivontaan tarkoitettu piirakkataikina sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Laita taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille sulamaan.
- Levitä piirakkapohjan päälle punaista pestoa ja ripottele päälle mozzarellaraastetta. Voit halutessasi laittaa juustoraasteen myös vasta paiston loppuvaiheessa.
- Paista 200 asteessa noin 15-20 minuuttia tai kunnes pohja tuntuu kypsältä.
- Laita ilmakuivatusta kinkusta ruusukkeita, lisää puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja ja revittyä mozzarellajuustoa.
- Rouhi päälle hieman mustapippuria myllystä ja koristele tuoreella basilikalla.
- Tarjoa pizzapiirakka!