Kuusenmallinen leikkelevati

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Kuusen mallinen leikkelevati on hauska väripilkku tarjoilupöydässä. Pieneen suolaiseen herkutteluun tarkoitettu vati sopii arkisenkin illan piristäjäksi. Valmista sitä isompi kuusi, mitä enemmän on syöjiä. Voit vaihdella aineksia myös toisiin.
Näin saat halutessasi esille myös esimerkiksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle oman vadin juuri sopivan kokoisena.

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 80 g ilmakuivattu kinkku
  • 7-8 suolakeksi
  • 6 vihreä oliivi
  • 150 g camebert-juusto
  • 50 g salami
  • säilötty chili
  • marinoitu valkosipulinkynsi
  • 50 g leipäjuusto
  • tuore rosmariini

Valmistusohje

  • Laita ilmakuivattu kinkku rullina tai ruusukkeina vadille vieretysten.
  • Kasaa sen eteen hieman kapeampi rivistö suolakeksejä, sitten vihreitä oliiveja, camembert-juustoa paloina ja latvaa kohden vielä ilmakuivatusta kinkusta tehty ruusuke.
  • Kasaa sen eteen hieman kapeampi rivistö suolakeksejä, sitten vihreitä oliiveja, camembert-juustoa paloina ja latvaa kohden vielä ilmakuivatusta kinkusta tehty ruusuke.
  • Laita väleihin minisalamia, makeaa chiliä ja valkosipulia ja laita havunoksiksi tuoretta rosmariinia.
  • Leikkaa juustosta kuuselle jalka.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: