Feta-pestonyytit

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

10 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras kanssa

Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä. Niistä valmistat suolaiset ja makeat herkut helposti ja nopeasti. Nämä suolaiset suupalat valmistuvat näppärästi metallisessa muffinivuoassa ja täytteitä voit vaihdella omien mieltymysten ja jääkaapin sisällön mukaan. Fetajuustolla ja vihreällä pestolla täytetyt nyytit sopivat vaikka vuodenvaihteen juhlintaan.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevy
  • 2 dl juustoraaste
  • 100 g fetajuusto
  • 1 dl vihreä pesto
  • (vaihtoehto) punainen pesto
  • 5 miniluumutomaatti
  • (vaihtoehto) kirsikkatomaatti
Koristeluun:
  • nokare fetajuusto
  • pari lehteä tuore basilika

Ohje

  • Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen paistamista.
  • Leikkaa ne kahteen osaan ja ota niistä juomalasilla pyöreät levyt.
  • Paina pyöreät taikinapalat metallisen muffinivuoan koloihin pohjalle ja reunoille.
  • Laita kulhoon juustoraaste, murustettu fetajuusto ja pesto.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Jaa täyte taikinoiden päälle vuokaan ja laita jokaiseen päälle vielä puolikas miniluumu- tai kirsikkatomaatti.
  • Paista 200-225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Koristele nokareella fetajuustoa ja tuoreella basilikalla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: