Feta-pestonyytit
- 15 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras kanssa
Fetajuustolla ja vihreällä pestolla täytetyt feta-pestonyytit sopivat vaikka vuodenvaihteen juhlintaan. Nämä suolaiset suupalat valmistuvat näppärästi metallisessa muffinivuoassa ja täytteitä voit vaihdella omien mieltymysten ja jääkaapin sisällön mukaan. Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä. Niistä valmistat suolaiset ja makeat herkut helposti ja nopeasti.
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevy
- 2 dl juustoraaste
- 100 g fetajuusto
- 1 dl vihreä pesto
- (vaihtoehto) punainen pesto
- 5 miniluumutomaatti
- (vaihtoehto) kirsikkatomaatti
Koristeluun:
- nokare fetajuusto
- pari lehteä tuore basilika
Valmistusohje
- Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen paistamista.
- Leikkaa ne kahteen osaan ja ota niistä juomalasilla pyöreät levyt.
- Paina pyöreät taikinapalat metallisen muffinivuoan koloihin pohjalle ja reunoille.
- Laita kulhoon juustoraaste, murustettu fetajuusto ja pesto.
- Sekoita tasaiseksi.
- Jaa täyte taikinoiden päälle vuokaan ja laita jokaiseen päälle vielä puolikas miniluumu- tai kirsikkatomaatti.
- Paista 200-225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
- Koristele feta-pestonyytit nokareella fetajuustoa ja tuoreella basilikalla.