Karamelli-suklaaletut

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Karamelli-suklaaletut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras kanssa

Myllyn Paras on tuonut markkinoille Karamellilettujauhe -seoksen. Valmista ihanat karamelli-suklaaletut ja tarjoa omien suosikkitäytteiden kanssa. Valmista näillä täytteillä, kun haluat nauttia jotain superherkkua.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 pss Myllyn Paras Karamellilettujauhoja
  • 6 dl maitoa TAI
  • 6 dl vettä
  • 1 kananmuna
Paistamiseen:
  • voita TAI
  • margariinia (vaihtoehto)
  • 200 g pähkinäsuklaalevitettä
  • 8 marenkia
  • 1-2 dl minivaahtokarkkeja
  • mansikoita
Pinnalle:
  • 2 dl kondensoitua maitoa

Ohje

  • Laita kulhoon karamellilettujauhot.
  • Lisää maito tai vesi ja halutessasi kananmuna. Sekoita ja anna taikinan turvota mielellään 30 minuuttia.
  • Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa isoiksi räiskäleiksi.
  • Levitä pähkinäsuklaalevitettä räiskäleiden päälle ja ripottele pinnalle murustettua marenkia ja minivaahtokarkkeja.
  • Käännä rullalle tai neljään osaan.
  • Valuta päälle kondensoitua maitoa.
  • Tarjoa heti!
Karamelli-suklaaletut

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: