Dippivati juhliin
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Bonne
Dippivati on suosittu tarjottava läpi vuoden. Se sopii erinomaisesti myös kesäjuhliin. Voit paloitella vihanneksia rasioihin jo edellispäivänä ja täydentää vatia tarpeen mukaan. Mahdolliset ylimääräiset vihannekset voit hyödyntää ruoanvalmistuksessa. Omenat ja päärynät on hyvä paloitella vasta hieman ennen tarjoilua, sillä ne tummuvat hapen vaikutuksesta.
Dippivadin seuraksi tarjoillaan tietysti herkullisia dippikastikkeita. Ne voit mausteiden kanssa maustaa Bonne hedelmäsoseilla, jotka ovat sataprosenttista hedelmää ilman lisättyjä aineksia. Niistä valmistat niin makeat kuin suolaisetkin dippikastikkeet. Dippivadille voit koota sellaisia aineksia joista itse pidät, alla on yksi suositus.
>> Tutustu Bonne-tuotteisiin <<Advertising information
Ainekset
4 annosta
Dipattavat:
- 1 keltainen porkkana
- 1 oranssi porkkana
- 1 violetti porkkana
- 100 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100 g miniluumutomaatteja
- 2 lehtisellerin vartta
- ½ kurkku
- 1 päärynä
- 1 omena
- 1 rasia ananaskirsikoita
- ½ cantaloupe-meloni
- 200-400 g erilaisia juustoja (esim. valkohomejuustoa, cheddarjuustoa, sinihomejuustoa, vuohenjuustoa, emmentalia)
- 1 pieni pussi sipsejä
Valmistusohje
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikkumaisiksi paloiksi.
- Huuhtele kirsikka- tai miniluumutomaatit ja laita tarjoiluvadille porkkanoiden kanssa.
- Huuhtele lehtisellerinvarret ja kurkku ja leikkaa tikuiksi.
- Kuori päärynä ja omena ja leikkaa paloiksi.
- Laita tarjolle myös ananaskirsikat ja paloiteltua cantaloupe-melonia.
- Lisää lopuksi myös juustot ja sipsit.

Dippikastike suolaiseen dippailuun (ananas):
Ainekset
4 annosta
Dippikastike suolaiseen dippailuun (ananas):
- 1-2 dl Bonne Ananassosetta
- 200 g turkkilaista jogurttia
- oman maun mukaan chilihiutaleitaleita
- 1-2 tl paprikajauhetta
- ripaus suolaa
Valmistusohje
- Sekoita ainekset ja anna maustua hetki.
- Tarkista maku ja lisää aineksia tarvittaessa oman maun mukaan.

Dippikastike suolaiseen dippailuun (mango):
Ainekset
4 annosta
- 1-2 dl 1-2 dl Bonne Mangososetta
- 200 g majoneesia
- 1-2 tl currya jauheena
Valmistusohje
- Sekoita ainekset ja anna maustua hetki.
- Tarkista maku ja lisää aineksia tarvittaessa oman maun mukaan.

Dippikastike makeaan dippailuun
Ainekset
4 annosta
- 1 dl Bonne Passionsosetta
- 200 g turkkilaista jogurttia
- 2 rkl hunajaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 rkl hienonnettua tuoretta minttua TAI
- 2 rkl sitruunamelissaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Sekoita ainekset ja anna maustua hetki.
- Tarkista maku ja lisää aineksia tarvittaessa oman maun mukaan.
