Tomaattinen jauhis-pastavuoka

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Vegaanillekin sopiva tomaattinen jauhis-pastapata valmistuu helposti. Kasviksina voit käyttää omia suosikkejasi. Juurekset antavat ruoalle kuitenkin erityisen herkullisen maun. Voit kokeilla myös juuriselleriä tai juuripersiljaa. Myllyn Paras pastavalikoimasta voit valita mieleisesi.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 250 g vegehauhista
  • ¼ tl suolaa
  • 50-60 g kevätsipulia
  • 2 porkkanaa
  • 1 palsternakka
  • 1 keltainen paprika
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 100 g ruskeita herkkusieniä
  • maun mukaan mustapippurirouhetta
  • 800 g tomaattimurskaa
  • 70 g tomaattipyreetä
  • 8 dl vettä
  • 250 g Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli - makaronia

Valmistusohje

  • Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa tai kattilassa.
  • Lisää vegajauhis ja kääntele hetki. Mausta suolalla.
  • Hienonna kevätsipuli, paloittele porkkanat, palsternakka ja paprika suikaleiksi tai kuutioiksi ja lisää joukkoon.
  • Kuori ja hienonna sekaan myös valkosipulinkynsi ja chili.
  • Viipaloi herkkusienet ja lisää joukkoon. Kääntele hetki.
  • Lisää mustapippuria myllystä, tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehahtaa.
  • Lisää Fusilli makaroni ja anna kiehua hiljalleen 7-9 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
  • Voit ripotella ruoan joukkoon myös basilikaa tai persiljaa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä