Tomaattinen jauhis-pastavuoka
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras
Vegaanillekin sopiva tomaattinen jauhis-pastapata valmistuu helposti. Kasviksina voit käyttää omia suosikkejasi. Juurekset antavat ruoalle kuitenkin erityisen herkullisen maun. Voit kokeilla myös juuriselleriä tai juuripersiljaa. Myllyn Paras pastavalikoimasta voit valita mieleisesi.
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 2 rkl rypsiöljyä
- 250 g vegehauhista
- ¼ tl suolaa
- 50-60 g kevätsipulia
- 2 porkkanaa
- 1 palsternakka
- 1 keltainen paprika
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chili
- 100 g ruskeita herkkusieniä
- maun mukaan mustapippurirouhetta
- 800 g tomaattimurskaa
- 70 g tomaattipyreetä
- 8 dl vettä
- 250 g Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli - makaronia
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa tai kattilassa.
- Lisää vegajauhis ja kääntele hetki. Mausta suolalla.
- Hienonna kevätsipuli, paloittele porkkanat, palsternakka ja paprika suikaleiksi tai kuutioiksi ja lisää joukkoon.
- Kuori ja hienonna sekaan myös valkosipulinkynsi ja chili.
- Viipaloi herkkusienet ja lisää joukkoon. Kääntele hetki.
- Lisää mustapippuria myllystä, tomaattimurska, tomaattipyree ja vesi. Anna kiehahtaa.
- Lisää Fusilli makaroni ja anna kiehua hiljalleen 7-9 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Tarkista maku.
- Lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria.
- Voit ripotella ruoan joukkoon myös basilikaa tai persiljaa.
