Satokauden broileripasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa
Oletko jo tutustunut Myllyn Paras kotimaisiin pastoihin? Täysin kotimaisesta viljasta valmistetut pastat sopivat kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Valmista vaihteeksi satokauden broileripasta ja valitse mieluinen pasta: kierrepasta, simpukkapasta tai putkipasta.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 250 g Myllyn Paras Putkipastaa
- 2 rkl rypsiöljyä
- 450 g broilerinfileetä suikaleina
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria myllystä
- ½ sitruunan mehu
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
- 2 porkkanaa
- 1½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 150 g varsiparsakaalia
- 2 dl ruokakermaa TAI
- 2 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
- suolaa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi.
- Lisää suola ja putkipasta.
- Keitä noin 7-8 minuuttia ja valuta.
- Kuumenna rypsiöljy ja lisää pannulle broilerinfileesuikaleet.
- Paista kauttaaltaan ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sitruunanmehulla.
- Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi ja porkkanat viipaleiksi.
- Kiehauta vesi ja lisää suola, porkkanaviipaleet ja varsiparsakaali.
- Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.
- Lisää kesäkurpitsasuikaleet broilerin joukkoon ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää vielä valutetut porkkanat ja varsiparsakaalit ja kääntele hetki.
- Lisää ruoka- tai kuohukerma ja kiehauta.
- Sekoita joukkoon valutettu putkipasta.
- Tarkista maku.
- Tarjoa broileripastan seuraksi parmesaanilastuja ja tuoreita yrttejä.
- Vinkki! Voit maustaa ruokaa myös pestolla tai käyttää maustettua ruokakermaa. Maidottoman version saat vaihtamalla kerman maidottomaan vastaavaan tuotteeseen.
