Seitanpasta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Seitanpasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.

Myllyn Parhaan valikoimissa on kotimaisia pastoja. Tähän ruokaan on käytetty simpukkapastaa. Vegaaninen seitanpasta on nopea arkiruoka, jonka valmistat helposti. Voit lisätä kastikkeeseen halutessasi vaikka palsternakkaa tai juuriselleriä. Tarjoa vegaanisen juustoraasteen kanssa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 6 dl Myllyn Paras simpukkapastaa
  • 1 sipuli
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • 250 g seitansuikaleita
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1-2 tl kuivattua basilikaa
  • 400 g tomaattimurskaa
  • 2 dl kaurakermaa
Pinnalle:
  • tuoretta basilikaa
  • vegaanista juustoraastetta

Ohje

  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta.
  • Keitä 7-8 minuuttia ja valuta.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili.
  • Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää seitan-suikaleet.
  • Kääntele nopeasti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua 5-10 minuuttia.
  • Lisää kaurakerma ja kuumenna.
  • Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja vegaanista juustoraastetta.
  • Tarjoa simpukkapastan kanssa.
Seitanpasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: