Seitanpasta
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa.
Myllyn Parhaan valikoimissa on kotimaisia pastoja. Tähän ruokaan on käytetty simpukkapastaa. Vegaaninen seitanpasta on nopea arkiruoka, jonka valmistat helposti. Voit lisätä kastikkeeseen halutessasi vaikka palsternakkaa tai juuriselleriä. Tarjoa vegaanisen juustoraasteen kanssa.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 6 dl Myllyn Paras simpukkapastaa
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chili
- 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 250 g seitansuikaleita
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1-2 tl kuivattua basilikaa
- 400 g tomaattimurskaa
- 2 dl kaurakermaa
Pinnalle:
- tuoretta basilikaa
- vegaanista juustoraastetta
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta.
- Keitä 7-8 minuuttia ja valuta.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää seitan-suikaleet.
- Kääntele nopeasti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua 5-10 minuuttia.
- Lisää kaurakerma ja kuumenna.
- Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja vegaanista juustoraastetta.
- Tarjoa simpukkapastan kanssa.

Kauppalista
Uusin Viikon ruokalista®

Viikon ruokalista® vko 06/2023
Tilaa viikon ruokalista suoraan sähköpostiin