Paistettu juustokakku
- 15 min Työaika
- 1 h 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 200 g kaurakeksi
- 50-75 g voi
Täyte:
- 600 g tuorejuusto
- 3 kananmuna
- 1 dl sokeri
- 2 tl vaniljasokeri
- ½ sitruunan mehu
- ½ sitruunan raastettu kuori
Pinnalle:
- mangosose
- tuore hedelmä
Paistettu juustokakku on ihana pääsiäisherkku.
Tarjoa seuraksi mangososetta ja tuoreita hedelmiä.
Paistettu juustokakku
4-6 annosta
200 g kaurakeksejä
50-75 g voita
Täyte:
600 g tuorejuustoa
3 munaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
½ sitruunan mehu
½ sitruunan raastettu kuori
Pinnalle:
mangososetta
tuoreita hedelmiä
Murusta kaurakeksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi.
Leikkaa halkaisijaltaan 24 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi.
Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.
Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.
Paista 150-asteessa uunin keskiritilätasolla 50-60 minuuttia.
Säilytä juustokakkua jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.
Tarjoa seuraksi mangososetta ja tuoreita hedelmiä.