Paistettu juustokakku

  • 15 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Saga Cook logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 200 g kaurakeksi
  • 50-75 g voi
Täyte:
  • 600 g tuorejuusto
  • 3 kananmuna
  • 1 dl sokeri
  • 2 tl vaniljasokeri
  • ½ sitruunan mehu
  • ½ sitruunan raastettu kuori
Pinnalle:
  • mangosose
  • tuore hedelmä

Paistettu juustokakku on ihana pääsiäisherkku.
Tarjoa seuraksi mangososetta ja tuoreita hedelmiä.

Paistettu juustokakku
4-6 annosta

200 g kaurakeksejä
50-75 g voita

Täyte:
600 g tuorejuustoa
3 munaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
½ sitruunan mehu
½ sitruunan raastettu kuori

Pinnalle:
mangososetta
tuoreita hedelmiä

Murusta kaurakeksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi.
Leikkaa halkaisijaltaan 24 cm irtopohjaisen kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi.
Painele keksiseos vuoan pohjalle.
Laita vuoka hetkeksi jääkaappiin.

Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan.
Paista 150-asteessa uunin keskiritilätasolla 50-60 minuuttia.
Säilytä juustokakkua jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Tarjoa seuraksi mangososetta ja tuoreita hedelmiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: