Voileipärulla

  • 45 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Saga Cook logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 2 dl vesi
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 200 g yrttituorejuusto
  • 100 g fetajuusto
  • 5 oliivi
  • muutama tuore rucola
  • 100 g ilmakuivattu kinkku
  • 1 viikuna
  • muutama tomaatti
  • tumma balsamicokastike

Ihana voileipärulla on loistava vaihtoehto perinteiselle voileipäkakulle. Rullaksi käärittynä kakusta tulee huomattavasti helpompi valmistaa ja myös hinta muodostuu edullisemmaksi. Täytteitä voit toki valmistaa oman maun mukaan.

Voileipärulla
12 isoa paahtoleipäviipaletta

2 dl vettä
½ kasvisliemikuutio
200 g yrttituorejuustoa (jätä pieni määrä koristeluun)
100 g fetajuustoa
5 oliivia viipaleina tai hienonnettuna
muutama kourallinen rucolaa
100 g ilmakuivattua kinkkua
1 viikuna lohkoina
muutama tomaatti
paksua balsamicokastiketta

Leikkaa leipäviipaleista reunat ja asettele leipäviipaleet leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoon.
Kuumenna vesi ja kasvisliemikuutio ja kostuta leipäviipaleet liemellä. Noin ruokalusikallinen per leipäviipale on riittävästi.
Levitä kostutetuille leipäviipaleille yrttituorejuustoa. Murusta päälle fetajuusto ja ripottele viipaloidut tai hienonnetut oliivit. Levitä lopuksi päälle rucolaa.
Käännä voileivät rullaksi leivinpaperia apuna käyttäen ja nosta jääkaappiin hetkeksi vetäytymään.
Poista leivinpaperi rullan ympäriltä ja siirrä rulla tarjoiluvadille. Leikkaa palat päädyistä pois.
Levitä yrttituorejuustoa kevyesti tortun pintaan ikään kuin liimaksi.
Asettele ilmakuivattu kinkku-viipaleet vieretysten rullan päälle ja reunoille.
Koristele rulla viikunalohkoilla, basilikalla, tomaateilla ja valuta lopuksi päälle tummaa paksua balsamicokastiketta.
Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: