Marja-mascarponepiiras

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

54 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 100 g voi
  • (vaihtoehto) margariini
  • ½ dl Dansukker Ruokokidesokeri
  • 1 kananmuna
  • 2½ dl vehnäjauho
Täyte:
  • 250 g mascarponejuusto
  • 2 kananmuna
  • ¾ dl Dansukker Ruokokidesokeri
  • 1 tl Dansukker vaniljasokeri
  • 1 dl mansikka
  • 1 dl vadelma
  • mustikka

Leivo ihana marja-mascarponepiiras kesämarjoista ja nauti!

Marja-mascarponepiiras
8 annosta

Pohja:
100 g voita tai margariinia
½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 kananmuna
2½ dl vehnäjauhoja

Täyte:
250 g mascarponejuustoa
2 kananmunaa
¾ dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl mansikoita
1 dl vadelmia
1 dl mustikoita

Vaahdota huoneenlämpöinen voi tai margariini ja ruokokidesokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää muna vatkaten.
Lisää vehnäjauhot ja sekoita taikina tasaiseksi.
Painele taikina vehnäjauhoja apuna käyttäen leivinpaperilla vuorattuun halkaisijaltaan 24 cm piirasvuokaan.
Paista pohjaa 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Sekoita mascarponejuusto, munat, ruokokidesokeri ja vaniljasokeri keskenään.
Kaada seos esipaistetun pohjan päälle ja ripottele pinnalle marjat.
Voit halutessasi tehdä myös toisinpäin.
Jatka paistamista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut hieman väriä.
Tarjoa piiras jäähtyneenä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä