Pannacotta eli kermavanukas

  • 10 min Työaika
  • 3 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dansukker kanssa.

Pannacotta on perinteinen herkku, jota pystyy tuunailemaan monella eri tapaa.
Hellapoliisin -sivuilta löydät useita tuunattuja versioita, mutta tässä on perusohje mitä voit itse tuunailla omaan makuun sopivaksi.

Advertising information

Ainekset

5 annosta
  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 1 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
  • punaherukoita
  • marjoja
  • ruokokidesokeria

Valmistusohje

  • Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua puoli minuuttia.
  • Jaa liemi annoskulhoihin tai laseihin ja laita jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli
  • Tarjoa seuraksi punaherukoita tai muita marjoja ja valuta päälle halutessasi ruokosokerisiirappia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä