Kanajauhelihakeitto
- 20 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 5 rkl öljyä
- 400 g Kariniemen Kananpojan maustamaton jauhelihaa
- ½ tl suolaa
- 4 perunaa
- 1 palsternakka
- 2 porkkanaa
- ½ juuriselleri
- 2 rkl curryjauhetta
- 5 dl vettä
- 4 dl kookosmaitoa
- 1 laakerinlehti
- 10 maustepippuria
- 1 kanaliemikuutio
- 1-2 tl kuivattua korianteria
- tuoretta korianteria
- tuoretta minttua
Valmistusohje
- Ota Kariniemen Kananpojan jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan.
- Mausta suolalla.
- Kuori perunat, palsternakka, porkkanat ja juuriselleri.
- Leikkaa pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.
- Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon curry sekoitellen.
- Varo polttamasta.
- Lisää pian joukkoon kasviskuutiot ja kääntele hetki.
- Lisää vesi, kookosmaito, laakerinlehti, maustepippurit ja kanaliemikuutio, sekä kuivattu korianteri.
- Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Lisää loppuvaiheessa paistettu Kananpojan jauheliha ja kuumenna.
- Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria ja minttua.
- Nauti kanajauhelihakeitto hyvässä seurassa!