Kanajauhelihakeitto

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kanajauhelihakeitto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

195 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen.

Broilerinjauhelihasta valmistat ihastuttavan keittoruoan. Tämä kanajauhelihakeitto sopii arkeen, mutta myös juhlavampaankin hetkeen.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 5 rkl öljyä
  • 400 g Kariniemen Kananpojan maustamaton jauhelihaa
  • ½ tl suolaa
  • 4 perunaa
  • 1 palsternakka
  • 2 porkkanaa
  • ½ juuriselleri
  • 2 rkl curryjauhetta
  • 5 dl vettä
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 1 laakerinlehti
  • 10 maustepippuria
  • 1 kanaliemikuutio
  • 1-2 tl kuivattua korianteria
  • tuoretta korianteria
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

  • Ota Kariniemen Kananpojan jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan.
  • Mausta suolalla.
  • Kuori perunat, palsternakka, porkkanat ja juuriselleri.
  • Leikkaa pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää joukkoon curry sekoitellen.
  • Varo polttamasta.
  • Lisää pian joukkoon kasviskuutiot ja kääntele hetki.
  • Lisää vesi, kookosmaito, laakerinlehti, maustepippurit ja kanaliemikuutio, sekä kuivattu korianteri.
  • Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  • Lisää loppuvaiheessa paistettu Kananpojan jauheliha ja kuumenna.
  • Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria ja minttua.
  • Nauti kanajauhelihakeitto hyvässä seurassa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä