Sitruunapesto-parsapasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Foodin
Sitruunapesto-parsapasta on ihastuttava keväinen pastaruoka, joka valmistuu nopeasti. Foodinin erinomaisia tuotteita on myynnissä laajasti ihan tavallisissa ruokakaupoissa ympäri Suomen, joten löydät herkulliset raaka-aineet tähänkin ruokaan. Vegaanista ruokavaliota noudattavalle sopiva juuston korvike on herkullinen ravintohiiva, joka on rapea juustolta maistuva lastu. Se soveltuu monipuoliseen käyttöön. Suosittelen aloittamaan ruoan valmistuksen sitruunapeston valmistuksesta.
Foodinin verkkokaupasta voit tilata tuotteet suoraan kotiisi.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- vettä
- 1 tl Foodin Hienoa merisuolaa TAI
- 1 tl Himalajan kristallisuolaa
- 150 g penne pastaa
- 100 g pikkuparsaa
Sitruunapesto:
- 2 ruukkua basilikaa
- 50 g Foodin pinjansiemeniä TAI
- 50 g Foodin cashewpähkinöitä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl Foodin Extra Virgin Oliiviöljyä
- 2 rkl Foodin Ravintohiivahiutaleita
- ½ dl Foodin Luomu Sitruunamehua
- Foodin Hienoa merisuolaa
Pinnalle:
- Foodin Ravintohiivahiutaleita
Valmistusohje
- Laita reilusti vettä kattilaan ja lisää hieno merisuola tai Himalajan kristallisuola, sekä pasta. Keitä 7-9 minuuttia ja valuta.
- Leikkaa pikkuparsoista päät. Kiehauta vesi ja suolaa ja lisää parsat veteen. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes parsat ovat sopivan kypsiä. Valuta.
- Valmista sitruunapestokastike. Laita basilika tehosekoittimeen. Lisää joukkoon pinjansiemenet tai cashewpähkinät, valkosipulinkynsi, oliiviöljy, ravintohiivahiutaleet, sitruunamehu ja ripaus merisuolaa tai Himalajan kristallisuolaa. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
- Laita sitruunapesto pastan ja parsan joukkoon ja kääntele tasaiseksi. Tarkista maku.
- Jaa ruoka lautasille ja ripottele pinnalle ravintohiivahiutaleita.
- Tarjoa heti!