Sitruunapesto-parsapasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- 1 tl Foodin Hieno merisuola
- (vaihtoehto) Himalajan kristallisuola
- 150 g penne pasta
- 100 g pikkuparsa
Sitruunapesto:
- 2 ruukkua basilika
- 50 g Foodin Pinjansiemeniä
- (vaihtoehto) Foodin cashewpähkinä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl Foodin Extra Virgin Oliiviöljy
- 2 rkl Foodin Ravintohiivahiutaleita
- ½ dl Foodin Luomu Sitruunamehu
- Foodin Hieno merisuola
Pinnalle:
- Foodin Ravintohiivahiutale
Sitruunapesto-parsapasta on ihastuttava keväinen pastaruoka, joka valmistuu nopeasti. Foodinin erinomaisia tuotteita on myynnissä laajasti ihan tavallisissa ruokakaupoissa ympäri Suomen, joten löydät herkulliset raaka-aineet tähänkin ruokaan. Vegaanista ruokavaliota noudattavalle sopiva juuston korvike on herkullinen ravintohiiva, joka on rapea juustolta maistuva lastu. Se soveltuu monipuoliseen käyttöön. Suosittelen aloittamaan ruoan valmistuksen sitruunapeston valmistuksesta.
Foodinin verkkokaupasta voit tilata tuotteet suoraan kotiisi.
>>Kurkista verkkokauppaan tästä.<<
Sitruunapesto-parsapasta
2 annosta
reilusti vettä
1 tl Foodin Hienoa merisuolaa tai Himalajan kristallisuolaa
150 g penne pastaa tai muuta pastaa
100 g pikkuparsaa
Sitruunapesto:
2 ruukkua basilikaa
50 g Foodin Pinjansiemeniä tai Cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 dl Foodin Extra Virgin Oliiviöljyä
2 rkl Foodin Ravintohiivahiutaleita
½ dl Foodin Luomu Sitruunamehua
Foodin Hienoa merisuolaa tai Himalajan kristallisuolaa
Pinnalle:
Foodin Ravintohiivahiutaleita

Laita reilusti vettä kattilaan ja lisää hieno merisuola tai Himalajan kristallisuola, sekä pasta. Keitä 7-9 minuuttia ja valuta. Leikkaa pikkuparsoista päät. Kiehauta vesi ja suolaa ja lisää parsat veteen. Anna kiehua muutama minuutti, kunnes parsat ovat sopivan kypsiä. Valuta.
Valmista sitruunapestokastike. Laita basilika tehosekoittimeen. Lisää joukkoon pinjansiemenet tai cashewpähkinät, valkosipulinkynsi, oliiviöljy, ravintohiivahiutaleet, sitruunamehu ja ripaus merisuolaa tai Himalajan kristallisuolaa. Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
Laita sitruunapesto pastan ja parsan joukkoon ja kääntele tasaiseksi. Tarkista maku.
Jaa ruoka lautasille ja ripottele pinnalle ravintohiivahiutaleita.
Tarjoa heti!