Kasviskiusaus
- 10 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- ½ kesäkurpitsa
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- 500 g peruna-sipulisekoitusta
- ½ tl suolaa
- 100 g fetajuustoa
- ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
- 5 oliivia
- 2 rkl punaista pestokastiketta
- tai vihreää pestokastiketta
- 100 g juustoraastetta
- 3 dl kuohukermaa
- tai ruokakermaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista peruna-sipulisekoitusta ja kesäkurpitsasuikaleita hetki käännellen.
- Lisää suola, murustettu fetajuusto, aurinkokuivattu tomaattisuikaleet, viipaleiksi leikatut oliivit ja punainen tai vihreä pestokastike.
- Sekoita vielä joukkoon juustoraaste ja kerma.
- Kuumenna.
- Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
- Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes ruoka on kypsää ja pinta kauniin värinen.
- Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
- Vinkki! Kasviskiusaus sopii erinomaisesti myös pohjaksi muille kiusauksille.