Kasviskiusaus

  • 10 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kasviskiusaus
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

136 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja kanssa.

Ihana kasviskiusaus valmistuu helposti ja nopeasti ja maistuu herkulliselta. Voit lisätä halutessasi joukkoon broileria, kinkkusuikaleita tai vaikka tonnikalaa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • ½ kesäkurpitsa
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • 500 g peruna-sipulisekoitusta
  • ½ tl suolaa
  • 100 g fetajuustoa
  • ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
  • 5 oliivia
  • 2 rkl punaista pestokastiketta
  • tai vihreää pestokastiketta
  • 100 g juustoraastetta
  • 3 dl kuohukermaa
  • tai ruokakermaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi.
  • Kuumenna öljy pannulla ja paista peruna-sipulisekoitusta ja kesäkurpitsasuikaleita hetki käännellen.
  • Lisää suola, murustettu fetajuusto, aurinkokuivattu tomaattisuikaleet, viipaleiksi leikatut oliivit ja punainen tai vihreä pestokastike.
  • Sekoita vielä joukkoon juustoraaste ja kerma.
  • Kuumenna.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa noin 30-40 minuuttia tai kunnes ruoka on kypsää ja pinta kauniin värinen.
  • Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
  • Vinkki! Kasviskiusaus sopii erinomaisesti myös pohjaksi muille kiusauksille.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä