Silli-riisivuoka

  • 15 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika

12 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

6 annosta
  • 3 dl Myllyn Paras Villiriisiseos
  • 1 sipuli
  • 200 g matjessillifilee
  • 2 ½ dl vesi
  • 4 dl ruokakerma
  • 3 kananmuna
  • 250 g juustoraaste
  • limepippurirouhe
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Oletko käyttänyt silliä lämpimien ruokien valmistukseen?
Silli sopii mainiosti erilaisten laatikkoruokien raaka-aineeksi. Kokeile tätä ruokaisaa silliriisivuokaa, jonka valmistus on helppoa.

Silli-riisivuoka
4-6 annosta

3 dl Myllyn Paras Villiriisiseosta
1 sipuli
200 g matjessillifileetä
½-1 ruukku tilliä
2 ½ dl vettä
4 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
250 g juustoraastetta
limepippuria myllystä

Mittaa villiriisiseos uunin kestävään reunalliseen vuokaan.
Paloittele sillifileet ja lisää joukkoon. Hienonna tilli ja sekoita ainesten kanssa.
Mittaa vesi, ruokakerma, kananmunat ja juustoraaste kulhoon. Rouhi joukkoon limepippuria myllystä ja sekoita. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä ruokaa 175-asteessa uunin alaritilätasolla noin 50 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja riisi on kypsää.
Tarjoa raikkaan salaatin tai punajuurten kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: