Silli-riisivuoka
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 dl Myllyn Paras Villiriisiseos
- 1 sipuli
- 200 g matjessillifilee
- 2 ½ dl vesi
- 4 dl ruokakerma
- 3 kananmuna
- 250 g juustoraaste
- limepippurirouhe
Oletko käyttänyt silliä lämpimien ruokien valmistukseen?
Silli sopii mainiosti erilaisten laatikkoruokien raaka-aineeksi. Kokeile tätä ruokaisaa silliriisivuokaa, jonka valmistus on helppoa.
Silli-riisivuoka
4-6 annosta
3 dl Myllyn Paras Villiriisiseosta
1 sipuli
200 g matjessillifileetä
½-1 ruukku tilliä
2 ½ dl vettä
4 dl ruokakermaa
3 kananmunaa
250 g juustoraastetta
limepippuria myllystä

Mittaa villiriisiseos uunin kestävään reunalliseen vuokaan.
Paloittele sillifileet ja lisää joukkoon. Hienonna tilli ja sekoita ainesten kanssa.
Mittaa vesi, ruokakerma, kananmunat ja juustoraaste kulhoon. Rouhi joukkoon limepippuria myllystä ja sekoita. Kaada liemi vuokaan ja kypsennä ruokaa 175-asteessa uunin alaritilätasolla noin 50 minuuttia tai kunnes neste on imeytynyt riiseihin ja riisi on kypsää.
Tarjoa raikkaan salaatin tai punajuurten kanssa.