Nutella-banaanikakku

  • 20 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 100 g voi
  • (vaihtoehto) margariini
  • 2 kananmuna
  • 3 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauho
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 1 tl ruokasooda
  • 2 banaani
  • 2 dl Nutella-suklaalevite

Nutella-banaanikakku on mutakakun tyyppinen mehevä kakku, jonka voit valmistaa leipävuokaan tai tasapohjaiseen kakkuvuokaan. Ihanan suklainen kakku maistuu sellaisenaan tai jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Nutella-banaanikakku
10 annosta

100 g voita tai margariinia
3 dl sokeria
2 kananmunaa
3 dl Myllyn Paras Emännän puolikarkeita vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl ruokasoodaa
2 hienonnettua banaania
2 dl Nutella -pähkinäkaakaolevitettä

Vuokaan:
voita
sokeroimatonta kaakaojauhetta tai korppujauhoja

Vaahdota huoneenlämpöinen voi tai margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
Hienonna kuoritut banaanit ja lisää taikinaan Nutella-pähkinäkaakaolevitteen kanssa. Sekoita tasaiseksi.
Laita taikina voideltuun ja kaakao- tai korppujauhotettuun vuokaan, jonka halkaisija on noin 20 cm.
Kypsennä 150-asteessa noin tunti.
Anna kakun jäähtyä noin viisi minuuttia ja kumoa tarjoiluvadille.
Nauti sellaisenaan tai jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: