Valkosuklaiset letut
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 5 dl Foodin Kookosmaito, luomu
- (vaihtoehto) maito
- 2 kananmuna
- 3 dl Foodin Tumma riisijauho, luomu
- (vaihtoehto) vehnäjauho
- 50 g voi
- (vaihtoehto) öljy
- ripaus suola
Lisäksi:
- Foodin Herkkuisa Valkosuklaalevite
- Foodin Herkkuisa Sokeroimaton Valkosuklaalevite
- 1 l tuore mansikka
Kesällä nautitaan tietysti muurinpohjaletuista. Ja jos muurinpohjapannua ei ole, tehdään letut isolla paistinpannulla. Foodin on tuonut markkinoille ihanan valkosuklaalevitteen. Sarjaan kuuluu myös suklaalevite, jota aiemmin myytiin Herkutella -nimisenä. Nyt tuotenimi on vaihtanut nimeä ja uusi nimi on Herkkuisa. Vaihtoehtoja on kaksi: Herkkuisa Kasvipohjainen Valkosuklaalevite ja Herkkuisa Sokeroimaton Kasvipohjainen Valkosuklaalevite.
Tilaa tuotetta Foodinin verkkokaupasta ja katsasta muukin valikoima. Mikäli haluat valmistaa letut gluteenittomasti, valitse Foodinin valikoimista jauhot samaan tilaukseen.
Valkosuklaiset letut
5-6 annosta
5 dl Foodin Kookosmaitoa, luomu TAI maitoa
2 kananmunaa
3 dl Foodin Tumma riisijauho, luomu TAI vehnäjauhoja
50 g sulatettua voita TAI öljyä
ripaus suolaa
Lisäksi:
Herkkuisa Valkosuklaalevite TAI Herkkuisa Sokeroimaton Valkosuklaalevite
1 l tuoreita mansikoita
Mittaa neste kulhoon ja riko joukkoon kananmunat, sekoita. Lisää jauhot ja sulatettu voi tai öljy ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi. Paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä molemmin puolin kauniin värisiksi.
Tarjoa seuraksi Herkkuisa valkosuklaalevitettä ja tuoreita mansikoita.