Kauralese-puolukkaherkku
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 dl ruokosokeri
- 2 dl Myllyn Paras Kuitupitoinen Kauralese
- 1 dl kookoshiutale
- 250 g maitorahka
- 1 tl vaniljasokeri
- ½ dl hunaja
Lisäksi:
- 2 dl puolukka
Tämä aamiaiseksi ja välipalaksi sopiva herkku sopii koko perheelle.
Voit valmistaa rapeaa kauraleseseosta reilusti etukäteen ja säilyttää purkissa.
Näin annoksen kokoaminen on helppoa ja nopeaa arkiaamuina ja koulupäivän tai työpäivän päätteeksi. Puolukat voit korvata myös muilla tuoreilla tai pakastetuilla marjoilla.
Kauralese-puolukkaherkku
2 annosta
1 dl ruokosokeria
2 dl Myllyn Paras Kuitupitoinen Kauralese
1 dl kookoshiutaleita
250 g maitorahkaa
1 tl vaniljasokeria
½ dl hunajaa
Lisäksi:
2 dl puolukoita tai muita marjoja
Laita ruokosokeri, kauraleseet ja kookoshiutaleet kuumalle pannulle ja sekoita koko ajan, kunnes seos on rapeaa. Jäähdytä.
Jaa seos kahteen osaan.
Sekoita toisen joukkoon maitorahka, vaniljasokeri ja hunaja.
Tarkista maku.
Kokoa annokset kerroksittain siten, että rahkaseoksen ja puolukkakerrosten välissä on myös rapeaa kauraleseseosta.
Vinkki! Voit valmistaa rahkaseoksen jääkaappiin jo edellisenä iltana ja koota annokset juuri ennen tarjoilua.