Kasvisomeletti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 kananmuna
- 1 rkl vesi
- vaihtoehto kerma
- suola
- mustapippurirouhe
- keltainen paprika
- ½ avokado
- 1 tomaatti
- 1 rkl rypsiöljy
- 2 rkl raejuusto
Pinnalle:
- tuore rucola
Kasvisomeletti on aina ajankohtainen. Se sopii aamiaiselle, brunssille, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi.
Täytteitä voit laittaa oman maun mukaan. Hyödynnä myös edelliseltä aterialta jääneet kasvikset tai vaikka kanapalat.
Kasvisomeletti
1 annos
3 munaa
1 rkl vettä tai kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
pala keltaista paprikaa
½ avokado
1 tomaatti
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl raejuustoa
Pinnalle:
rucolaa
Sekoita munat ja neste keskenään. Lisää suola ja mustapippuri. Paloittele paprika, avokado ja tomaatti.
Kuumenna rypsiöljy pannulla. Kaada munakasmassa, paprika-, avokado- ja tomaattipalat pannulle ja työnnä massaa reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä. Anna munakkaan hyytyä ja ripottele pinnalle raejuustoa ja rucolaa.
Tarjoa!