Kasvisomeletti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 3 kananmuna
  • 1 rkl vesi
  • vaihtoehto kerma
  • suola
  • mustapippurirouhe
  • keltainen paprika
  • ½ avokado
  • 1 tomaatti
  • 1 rkl rypsiöljy
  • 2 rkl raejuusto
Pinnalle:
  • tuore rucola

Kasvisomeletti on aina ajankohtainen. Se sopii aamiaiselle, brunssille, lounaaksi, välipalaksi ja iltapalaksi.
Täytteitä voit laittaa oman maun mukaan. Hyödynnä myös edelliseltä aterialta jääneet kasvikset tai vaikka kanapalat.

Kasvisomeletti
1 annos

3 munaa
1 rkl vettä tai kermaa
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
pala keltaista paprikaa
½ avokado
1 tomaatti
1 rkl rypsiöljyä
2 rkl raejuustoa

Pinnalle:
rucolaa

Sekoita munat ja neste keskenään. Lisää suola ja mustapippuri. Paloittele paprika, avokado ja tomaatti.
Kuumenna rypsiöljy pannulla. Kaada munakasmassa, paprika-, avokado- ja tomaattipalat pannulle ja työnnä massaa reunoilta keskelle päin, kunnes massa alkaa hyytyä. Anna munakkaan hyytyä ja ripottele pinnalle raejuustoa ja rucolaa.
Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä