Satokauden lämpimät voileivät

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 10 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 50 g tuorejuusto
  • 1 omena
  • 200 g kantarelli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2-3 rkl rypsiöljy
  • ripaus suola
  • 2 tl rakuuna
  • 50 g parmesaaniraaste
  • 70 g pekoni

Pimenevät illat ja sateiset säät saavat pysymään sisätiloissa. Mikäs sen mukavampaa, kuin kauniin kesän päätteeksi kotoilla ja nauttia lepäilystä, kynttilävalosta ja herkullisista ruoista.
Maalahden Limpusta valmistat ihanan iltapalan tai illanistujaisherkun. Ohjeen kantarellit voit toki korvata vaikka herkkutateilla tai muilla metsäsienillä.

Satokauden lämpimät voileivät

10 viipaletta Maalahden Limppua
50 g tuorejuustoa
1 omena
200 g kantarelleja
1 valkosipulinkynttä
2-3 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
2 tl rakuunaa
50 g parmesaaniraastetta
n. 70 g pekonia

Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet vieretysten leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä pinnalle tuorejuustoa. Leikkaa kuorittu omena kuutioiksi ja putsaa kantarellit ja leikkaa tarvittaessa pienemmiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Kuumenna öljy pannulla ja paista omenoita, kantarelleja ja valkosipulia käännellen, kunnes ovat sopivan pehmoisia. Mausta suolalla ja rakuunalla. Levitä ainekset leipäviipaleille. Raasta päälle parmesaanijuustoa ja leikkaa jokaisen leivän päälle pala pekonia. Paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes pekoni on kauniin väristä.

Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä