Kylmäsavulohi-leipämaljat

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kylmäsavulohi-leipämaljat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Haluatko tarjota alkupalaa tai herkutella pikkusuolaisella? Valmista nämä tyylikkäät pikkusuolaiset ja kokoa maljoihin tai pienille lautasille. Helppoa, hienostunutta ja todella herkullista!

Advertising information

Video: Kylmäsavulohi-leipämaljat

Ainekset

4 annosta
  • 4 Maalahden Limppu -leipäviipaletta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 dl kreikkalaista jogurttia
  • nokare wasabia TAI wasabijauhetta
  • 1-2 punasipulia
  • 1 rkl vaaleaa viinietikkaa
  • ripaus sokeria
  • 80 g kylmäsavulohta
  • Aasian minttua

Valmistusohje

  • Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paahda leipäkuutioita koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat rapeita. Nosta sivuun.
  • Laita kulhoon kreikkalainen jogurtti ja sekoita joukkoon wasabia tai hieman wasabijauhetta. Tarkista maku.
  • Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  • Sekoita joukkoon vaaleaa viinietikkaa ja ripaus sokeria.
  • Ota esille kylmäsavulohta ja Aasian minttua.
  • Kokoa annokset.
  • Laita kulhoihin tai lautasille paahdettuja Maalahden Limppu -leipäkuutioita, kylmäsavulohta, marinoitua punasipulia ja wasabi-jogurttia.
  • Koristele kylmäsavulohi-leipämaljat Aasian mintulla. Tarjoa!
kylmäsavulohi-leipämaljat

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä