Jauheliha-parmankinkkutangot
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Hienostuneet jauhelihasta valmistetut tangot saavat makua mehevästä Maalahden Limppu -leivästä ja Parmankinkusta. Näitä kehtaa nostaa juhlapöytäänkin!
>> Tutustu Maalahden Limppu -tuotteeseen <<Advertising information
Video: Jauheliha-parmankinkkutangot
Ainekset
10-12 annosta
- 1 sipuli
- 1 omena
- 4 Maalahden Limppu -leipäviipaletta
- 2 dl vettä TAI
- 2 dl kermaa (vaihtoehto)
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 150 g Parmankinkkua
- rosmariinia tai muuta yrttiä
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja omena.
- Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi tai muruiksi.
- Laita ainekset kulhoon ja lisää vesi tai kerma ja anna turvota noin 10 minuuttia.
- Lisää sitten jauheliha, suola ja mustapippuria.
- Sekoita tasaiseksi ja muotoile leivinpaperilla vuoratulle uunipellille pieniksi tangoiksi.
- Kiepauta jokaisen tangon ympärille Parmankinkkuviipale ja kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
- Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia tai muuta yrttiä.
- Nauti jauheliha-parmankinkkutangot esimerkiksi perunoiden kera.