Jauheliha-parmankinkkutangot

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
jauheliha-parmankinkkutangot
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Hienostuneet jauhelihasta valmistetut tangot saavat makua mehevästä Maalahden Limppu -leivästä ja Parmankinkusta. Näitä kehtaa nostaa juhlapöytäänkin!

>> Tutustu Maalahden Limppu -tuotteeseen <<

Advertising information

Video: Jauheliha-parmankinkkutangot

Ainekset

10-12 annosta
  • 1 sipuli
  • 1 omena
  • 4 viipaletta Maalahden Limppu -leipää
  • 2 dl vettä TAI
  • 2 dl kermaa (vaihtoehto)
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 150 g Parmankinkkua
  • rosmariinia tai muuta yrttiä

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja omena.
  • Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi tai muruiksi.
  • Laita ainekset kulhoon ja lisää vesi tai kerma ja anna turvota noin 10 minuuttia.
  • Lisää sitten jauheliha, suola ja mustapippuria.
  • Sekoita tasaiseksi ja muotoile leivinpaperilla vuoratulle uunipellille pieniksi tangoiksi.
  • Kiepauta jokaisen tangon ympärille Parmankinkkuviipale ja kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
  • Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia tai muuta yrttiä.
  • Nauti jauheliha-parmankinkkutangot esimerkiksi perunoiden kera.
jauheliha-parmankinkkutangot

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä