1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 4,60/5)

Myllyn Paras Lehtitaikinalevyt ovat nyt palmuöljyttömiä. Niistä valmistat suolaiset ja makeat herkut helposti ja nopeasti. Nämä suolaiset suupalat valmistuvat näppärästi metallisessa muffinivuoassa ja täytteitä voit vaihdella omien mieltymysten ja jääkaapin sisällön mukaan. Fetajuustolla ja vihreällä pestolla täytetyt nyytit sopivat vaikka vuodenvaihteen juhlintaan.

Feta-pestonyytit
10 kpl

1 pkt Myllyn Paras Lehtitaikinalevyjä, palmuöljytön
2 dl juustoraastetta
100 g fetajuustoa
1 dl vihreää tai punaista pestoa
5 miniluumu- tai kirsikkatomaattia

Koristeluun:
nokare fetajuustoa
basilikanlehtiä

Ota lehtitaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen paistamista. Leikkaa ne kahteen osaan ja ota niistä juomalasilla pyöreät levyt. Paina pyöreät taikinapalat metallisen muffinivuoan koloihin pohjalle ja reunoille. Laita kulhoon juustoraaste, murustettu fetajuusto ja pesto. Sekoita tasaiseksi. Jaa täyte taikinoiden päälle vuokaan ja laita jokaiseen päälle vielä puolikas miniluumu- tai kirsikkatomaatti. Paista 200-225 asteessa 15-20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen. Koristele nokareella fetajuustoa ja tuoreella basilikalla.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Uusimpia Myllyn Paras reseptejä:



Tästä löydät kaikki MYLLYN PARAS reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.