1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 4,50/5)

Yksinkertainen on kaunista ja yleensä myös maukkainta. Upea makupari syntyy kotimaisista punajuurista ja voimakkaan makuisesta Herkkujuustolan Vilho juustosta. Vilhon paahdetut punajuuret maistuvat lämpiminä tai kylminä, ihan kuinka haluat. Laita joulupöydän lisäkkeeksi ja raasta juusto päälle juuri ennen tarjoilua. Nämä voit valmistaa jääkaappiin jo edellisenä päivänä.

Vilhon paahdetut punajuuret
4-6 annosta

1 kg pieniä punajuuria
2 rkl voita tai rypsiöljyä
ripaus suolaa
tuoretta rosmariinia maun mukaan
25 g Herkkujuustola Vilho kypsytettyä kittijuustoa

Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi. Kuumenna voi tai rypsiöljy pannulla ja kääntele punajuuria hetki kovalla lämmöllä. Mausta suolalla. Laita punajuuret uunipellille tai uunivuokaan ja sekoita joukkoon rosmariinia. Kypsennä 200 asteessa välillä käännellen, kunnes punajuuret ovat sopivan kypsiä. Raasta pinnalle Vilho juustoa juuri ennen tarjoilua.

Nauti!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Herkkujuustola

Uusimpia Herkkujuustolan reseptejä:



Tästä löydät kaikki HERKKUJUUSTOLA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.