1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,33 / 5)
Ladataan...

Glögimarinoidut päärynät sopivat loistavasti joulujälkiruoaksi. Kevyet päärynät voit tarjota kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Kevyet glögipäärynät
6 annosta

5 dl vahvaa mustaherukka- tai sekahedelmämehua
1-2 tähtianista
1 kanelitanko
5 neilikkaa
ripaus vaniljasokeria
6-8 pienehköä tuoretta päärynää

Laita mustaherukka- tai sekamehu laimentamatta kattilaan. Lisää tähtianis, kanelitanko, neilikat ja ripaus vaniljasokeria. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.
Käsittele sillä välin päärynät.
Kuori ne ja poista kannat ja siemenkodat. Puolita. Laita päärynät liemeen ja kuumenna. Laita päärynät liemineen puhtaaseen hillopurkkiin ja anna maustua muutama päivä.
Tarjoa kermavaahdon tai jäätelön kanssa.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.