Vuohenjuusto-hummussalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Baba Foods

Ruokaisa, mutta kevyt salaatti saa seurakseen ihanan lämpimän pannulla käytetyn vuohenjuustokiekon. Baba Foodsin Green Hummus kruunaa salaatin. Kokeile myös upean pinkkiä Punajuuri Hummusta. Tämä salaatti sopii kevyeksi lounaaksi, mainioksi iltapalaksi tai illanistujaisiin.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 25 g babypinaattia
  • 25 g rucolaa
  • 100 g värikkäitä pikkutomaatteja
  • 50 g aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja
  • 100 g granaattiomenanan siemeniä
  • 2-3 rkl pinjansiemeniä
  • 1 sitruunan mehu
  • tuoretta rosmariinia
  • voita
  • 200 g vuohenjuustoa
  • 1 prk Baba Green hummus
Lisäksi:
  • maalaisleipää TAI
  • patonkia

Valmistusohje

  • Sekoita babypinaatti ja rucola tarjoilukulhossa.
  • Lisää joukkoon värikkäät pikkutomaatit ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit sekä granaattiomenan siemenet.
  • Kuumenna paistinpannu ja paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla käännellen, kunnes saavat hieman väriä. Ripottele ne salaatin joukkoon.
  • Purista sekaan sitruunanmehua. Ripottele joukkoon tuoretta rosmariinia.
  • Kuumenna voi pannulla ja anna vaahdon laskeutua.
  • Laita jääkaappikylmä vuohenjuusto pannulle ja paista, kunnes reunalle alkaa muodostua karamellimainen väri.
  • Käännä juusto pannulla ja paista myös toinen puoli. Nosta juusto salaatin päälle ja lusikoi seuraksi Green Hummusta kekoina.
  • Nauti heti maalaisleivän tai patongin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: