Chili-sitruunagraavilohi

  • 15 min Työaika
  • 12 h 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Chili-sitruunagraavilohi
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Baban kanssa.

Valmista upea chili-sitruunagraavilohi ja tarjoa juhlapöydässä. Baba Foodsin käsintehty harissa on chilitahnaa, jolla maustat ruoista upean makuista. Harissaa löydät kaupasta 120 gramman lasipurkista. Se on tuhdin makunsa ansiosta hyvin riittoisaa.

Käy tutustumassa Baban tuotteisiin

Advertising information

Savunmakuinen graavilohi

Saatat pitää myös

Tutustu myös hieman perinteisempään graaviloheen.

Savunmakuinen graavilohi

Ainekset

10-15 annosta
  • n. 1 kg lohifilee
  • 2 rkl karkeaa merisuolaa
  • 2 tl sokeria
  • 1 rkl Baba Harissa chilitahnaa
  • 1 tl sitruunan raastettua kuorta

Valmistusohje

  • Poista lohifileestä ruodot.
  • Sekoita kulhossa merisuola, sokeri, Baba Harissa chilitahna ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori.
  • Levitä seos lohifileen pintaan kauttaaltaan.
  • Kääri kalafilee voipaperiin ja anna maustua yön yli jääkaapissa.
  • Pyyhi kalafileestä ylimääräinen mausteseos talouspaperilla.
  • Leikkaa fileointiveitsellä pyrstöstä päin ohuita vinoviipaleita.
  • Laita chili-sitruunagraavilohi tarjolle.
Chili-sitruunagraavilohi

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä