Chili-sitruunagraavilohi
- 15 min Työaika
- 12 h 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Baban kanssa.
Valmista upea chili-sitruunagraavilohi ja tarjoa juhlapöydässä. Baba Foodsin käsintehty harissa on chilitahnaa, jolla maustat ruoista upean makuista. Harissaa löydät kaupasta 120 gramman lasipurkista. Se on tuhdin makunsa ansiosta hyvin riittoisaa.
Käy tutustumassa Baban tuotteisiinAdvertising information
Ainekset
10-15 annosta
- n. 1 kg lohifilee
- 2 rkl karkeaa merisuolaa
- 2 tl sokeria
- 1 rkl Baba Harissa chilitahnaa
- 1 tl sitruunan raastettua kuorta
Valmistusohje
- Poista lohifileestä ruodot.
- Sekoita kulhossa merisuola, sokeri, Baba Harissa chilitahna ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori.
- Levitä seos lohifileen pintaan kauttaaltaan.
- Kääri kalafilee voipaperiin ja anna maustua yön yli jääkaapissa.
- Pyyhi kalafileestä ylimääräinen mausteseos talouspaperilla.
- Leikkaa fileointiveitsellä pyrstöstä päin ohuita vinoviipaleita.
- Laita chili-sitruunagraavilohi tarjolle.