Levitelautanen

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Levitelautanen
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Baba kanssa.

Syksy tuo mukanaan taas illanistujaiset ja pian pikkujoulutkin. Trendikäs levitelautanen on erinomainen tarjottava. Baban Helsingin Herttoniemessä valmistamat hummukset ja oliivi- ja munakoisolevitteet ovat jo käsite. Tällä vinkillä taiot hauskan tarjottavan nopeasti ja helposti. Dippailtavia voit laittaa tarjolle oman mieltymyksen mukaan.

>> Tutustu Baban herkkuihin <<

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Levitteet:
  • 1 prk Baba Punajuurihummus
  • 1 prk Baba Chili hummus
  • 1 prk Baba Original Hummus
  • 1 prk Baba Ganoush munakoisotahnaa
  • 1 prk Baba Olivinade oliivitahnaa
Dippailtavat:
  • 200-400 g Port Salut -juustoa
  • 150 g ilmakuivattua kinkkua
  • 200 g viinirypäleitä
  • muutama luumu
  • 125 g rasia kiivimarjoja
  • 2-4 porkkanaa
  • Naanleipää TAI
  • maalaisleipää (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Ota esille vati tai iso lautanen.
  • Avaa purkkien kannet ja jaa hummukset ja Baba Ganoush ja Baba Olivinade vieretysten siten, että laitat aina eri värisiä kekoja vierekkäin. Voit painaa jokaista lusikallista hieman kuopalle.
  • Leikkaa juusto sopiviksi suupaloiksi.
  • Laita tarjolle myös ilmakuivattua kinkkua, viinirypäleitä ja lohkottuja luumuja sekä puolitettuja kiivimarjoja.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa tikun mallisiksi paloiksi. Laita tarjolle.
  • Tarjoa seuraksi vielä naanleipää tai muuta leipää.
  • Tarjoa levitelautanen vaikka illanistujaisissa.
Dippikasvikset

Saatat pitää myös...

Myös erilaiset kasvikset sopivat hyvin dippailuun.

Dippikasvikset kolmella dipillä
Levitelautanen

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: