Levitelautanen
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Baba kanssa.
Syksy tuo mukanaan taas illanistujaiset ja pian pikkujoulutkin. Trendikäs levitelautanen on erinomainen tarjottava. Baban Helsingin Herttoniemessä valmistamat hummukset ja oliivi- ja munakoisolevitteet ovat jo käsite. Tällä vinkillä taiot hauskan tarjottavan nopeasti ja helposti. Dippailtavia voit laittaa tarjolle oman mieltymyksen mukaan.
>> Tutustu Baban herkkuihin <<Advertising information
Ainekset
4 annosta
Levitteet:
- 1 prk Baba Punajuurihummus
- 1 prk Baba Chili hummus
- 1 prk Baba Original Hummus
- 1 prk Baba Ganoush munakoisotahnaa
- 1 prk Baba Olivinade oliivitahnaa
Dippailtavat:
- 200-400 g Port Salut -juustoa
- 150 g ilmakuivattua kinkkua
- 200 g viinirypäleitä
- muutama luumu
- 125 g rasia kiivimarjoja
- 2-4 porkkanaa
- Naanleipää TAI
- maalaisleipää (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Ota esille vati tai iso lautanen.
- Avaa purkkien kannet ja jaa hummukset ja Baba Ganoush ja Baba Olivinade vieretysten siten, että laitat aina eri värisiä kekoja vierekkäin. Voit painaa jokaista lusikallista hieman kuopalle.
- Leikkaa juusto sopiviksi suupaloiksi.
- Laita tarjolle myös ilmakuivattua kinkkua, viinirypäleitä ja lohkottuja luumuja sekä puolitettuja kiivimarjoja.
- Kuori porkkanat ja leikkaa tikun mallisiksi paloiksi. Laita tarjolle.
- Tarjoa seuraksi vielä naanleipää tai muuta leipää.
- Tarjoa levitelautanen vaikka illanistujaisissa.
Saatat pitää myös...
Myös erilaiset kasvikset sopivat hyvin dippailuun.