Kanakebab-pitaleivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kanakebab-pitaleivät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Baba Foods

Valmista helposti ja nopeasti ihanat kanakebabilla täytetyt pitaleivät pienelle tai isolle joukolle. Nämä sopivat mainiosti myös kevään ja kesän piknik-hetkiin ja rentojen juhlien suolaiseksi tarjoiluksi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 valmista pitaleipää
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 250-300 g kanakebab-lastuja
Kastike:
  • 1 dl luonnonjogurttia
  • 2 rkl Baba Tahinia
  • 2-3 rkl lehtipersiljaa TAI
  • muutama persiljaa (vaihtoehto) TAI
  • korianteria (vaihtoehto)
  • ½ limen mehu
  • ripaus suolaa
Lisäksi:
  • 10 cm pala kurkkua
  • 100 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 1 punasipuli
  • 1 prk Baba Chilihummusta

Valmistusohje

  • Ota pitaleivät esille ja leikkaa ne auki siten, että muodostuu tasku.
  • Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna kanakebablastuja.
  • Sekoita luonnonjogurtti, tahini, hienonnettu lehtipersilja, persilja tai korianteri ja mausta ripauksella suolaa ja halutessasi pienellä tilkalla limenmehua. Tarkista maku.
  • Paloittele kurkku, puolita miniluumutomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  • Täytä pitaleivät kanakebabilla, jogurttikastikkeella, kasviksilla ja chilihummuksella.
  • Nauti!
Täytetyt pitaleivät

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä