Kanakebab-pitaleivät
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 valmista pitaleipää
- 2 rkl oliiviöljyä
- 250-300 g kanakebab-lastuja
Kastike:
- 1 dl luonnonjogurttia
- 2 rkl Baba Tahinia
- 2-3 rkl lehtipersiljaa TAI
- muutama persiljaa (vaihtoehto) TAI
- korianteria (vaihtoehto)
- ½ limen mehu
- ripaus suolaa
Lisäksi:
- 10 cm pala kurkkua
- 100 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 1 punasipuli
- 1 prk Baba Chilihummusta
Valmistusohje
- Ota pitaleivät esille ja leikkaa ne auki siten, että muodostuu tasku.
- Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna kanakebablastuja.
- Sekoita luonnonjogurtti, tahini, hienonnettu lehtipersilja, persilja tai korianteri ja mausta ripauksella suolaa ja halutessasi pienellä tilkalla limenmehua. Tarkista maku.
- Paloittele kurkku, puolita miniluumutomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
- Täytä pitaleivät kanakebabilla, jogurttikastikkeella, kasviksilla ja chilihummuksella.
- Nauti!