Savuporo-perunasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 kg peruna
  • vesi
  • suola
  • 100 g kylmäsavustettu poronpaisti
  • 2 omena
  • tuore basilika
  • 1-2 rkl kapris
  • 50 g tuore rucola
  • ¾ dl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika
  • mustapippurirouhe

Salaatit sopivat mainiosti pikkujoulukauteen. Tämä helppo salaatti on tyylikäs tarjottava salaattipöydässä tai yksinään tarjottuna. Salaatin kruunaa sitruunalla ja basilikalla maustettu yrttiöljy, joka antaa salaatille raikkaan vivahteen. Muita kastikkeita ei tarvita.

Savuporo-perunasalaatti
10 annosta

1 kg perunoita
vettä + suolaa
100 g kylmäsavustettu poronpaistia
2 omenaa
1 ruukku basilikaa
1-2 rkl kapriksia
50 g rucolaa
¾ dl Keiju Yrttiöljy Sitruuna & Basilika
mustapippuria myllystä

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä, jäähdytä ja kuori.
Leikkaa perunat sopiviksi suupaloiksi.
Hienonna kylmäsavustettu poronpaisti veitsellä.
Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Hienonna basilika ja kaprikset. Sekoita ainekset keskenään.
Laita rucola salaattivadille tai sekoita muiden ainesten joukkoon.
Valuta joukkoon yrttiöljy ja rouhi mausteeksi mustapippuria.
Sekoita ja tarkista maku.
Anna maustua hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: