Itämainen salaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • vesi
  • 100 g riisivermiselli
  • 1 ½ dl Keiju Maapähkinä- ja rypsiöljy
  • 1 porkkana
  • 1 ruukku tuore minttu
  • ½-1 punainen paprika
  • 2-3 kevätsipulinvarsi
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 limen mehu
  • 2-3 rkl kalakastike
  • 1 dl paahdettu cashewpähkinä
  • paahdettu maapähkinä
  • paahdettu salaattisekoitus
  • paahdettuja siemeniä

Itämainen salaatti on trendikäs tarjottava milloin tahansa. Erityisesti se sopii juhlapöytään, jossa on useita laatuja erilaista tarjottavaa.
Tämä salaatti saa upean arominsa Keijun uudesta maapähkinä- ja rypsiöljystä.

Kokeile ja ihastu!

Itämainen salaatti
6 annosta

kiehuvaa vettä
100 g riisivermiselliä
1 ½ dl Keiju Maapähkinä- ja rypsiöljyä
1 porkkana
1 ruukku minttua
½-1 punainen mieto chilipaprika
2-3 kevätsipulinvartta
1 valkosipulinkynsi
1 limen mehu
2-3 rkl kalakastiketta

Lisäksi:

1 dl paahdettuja pähkinöitä ja/tai siemeniä (suolattuja tai suolattomia)

Kiehauta vettä kattilassa tai vedenkeittimessä.
Laita riisivermiselli kulhoon ja kaada kiehuvaa vettä päälle.
Anna kypsyä 2-3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.

Valuta jäähtyneen riisivermisellin joukkoon Maapähkinä- ja rypsiöljyä.
Kuori porkkana ja leikkaa se mandoliinilla ohuiksi suikaleiksi.
Hienonna minttu, punainen chilipaprika, kevätsipulinvarret ja kuorittu valkosipulinkynsi.

Yhdistä ainekset. Purista joukkoon limen mehu ja mausta vielä kalakastikkeella.

Sekoita ja tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä