Itämainen salaatti
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- 100 g riisivermiselli
- 1 ½ dl Keiju Maapähkinä- ja rypsiöljy
- 1 porkkana
- 1 ruukku tuore minttu
- ½-1 punainen paprika
- 2-3 kevätsipulinvarsi
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 limen mehu
- 2-3 rkl kalakastike
- 1 dl paahdettu cashewpähkinä
- paahdettu maapähkinä
- paahdettu salaattisekoitus
- paahdettuja siemeniä
Itämainen salaatti on trendikäs tarjottava milloin tahansa. Erityisesti se sopii juhlapöytään, jossa on useita laatuja erilaista tarjottavaa.
Tämä salaatti saa upean arominsa Keijun uudesta maapähkinä- ja rypsiöljystä.
Kokeile ja ihastu!
Itämainen salaatti
6 annosta
kiehuvaa vettä
100 g riisivermiselliä
1 ½ dl Keiju Maapähkinä- ja rypsiöljyä
1 porkkana
1 ruukku minttua
½-1 punainen mieto chilipaprika
2-3 kevätsipulinvartta
1 valkosipulinkynsi
1 limen mehu
2-3 rkl kalakastiketta
Lisäksi:
1 dl paahdettuja pähkinöitä ja/tai siemeniä (suolattuja tai suolattomia)
Kiehauta vettä kattilassa tai vedenkeittimessä.
Laita riisivermiselli kulhoon ja kaada kiehuvaa vettä päälle.
Anna kypsyä 2-3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
Valuta jäähtyneen riisivermisellin joukkoon Maapähkinä- ja rypsiöljyä.
Kuori porkkana ja leikkaa se mandoliinilla ohuiksi suikaleiksi.
Hienonna minttu, punainen chilipaprika, kevätsipulinvarret ja kuorittu valkosipulinkynsi.
Yhdistä ainekset. Purista joukkoon limen mehu ja mausta vielä kalakastikkeella.
Sekoita ja tarkista maku.