Suklaamousse

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Keijuöljy

Maapähkinältä kevyesti maistuva suklaamousse on todellinen herkku, joka tuo juhlan tuntua mihin tahansa tilaisuuteen. Tämä tyylikäs ja juhlava jälkiruoka on täydellinen sellaisenaan, mutta se sopii erinomaisesti myös täytekakun täytteeksi tai hyydytetyn kakun pohjaksi. Suklaamoussen samettinen koostumus ja maapähkinän hienostunut maku luovat yhdessä vastustamattoman makuelämyksen, joka kruunaa erityisesti jouluaterian. Tämä jälkiruoka on helppo valmistaa ja se hurmaa niin perheen kuin vieraatkin. Maapähkinältä maistuva suklaamousse on monipuolinen ja näyttävä tarjottava, joka tekee vaikutuksen joka kerta. Valmista tämä herkullinen mousse ja anna sen viedä sinut ja vieraasi makumatkalle, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 2 munanvalkuaista
Lisäksi:
  • 200 g tummaa suklaata
  • 2 munankeltuaista
  • ¾ dl Keiju Maapähkinä- ja Rypsiöljyä
  • 2 dl vispikermaa TAI
  • 2 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ tl kanelia
Koristeluun:
  • passionhedelmän siemeniä
  • vadelmia
  • puolukoita
  • karpaloita
  • tai muita marjoja tai hedelmiä

Valmistusohje

  • Erottele keltuaiset ja valkuaiset.
  • Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi.
  • Paloittele tumma suklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes se on sulanut.
  • Sekoita lusikalla joukkoon munankeltuaiset ja sitten Maapähkinä- ja Rypsiöljy.
  • Vaahdota vispikerma tai kuohukerma ja mausta vaniljasokerilla ja kanelilla.
  • Sekoita kermavaahdon joukkoon suklaaseos ja lopuksi valkuaisvaahto.
  • Kääntele tasaiseksi ja tarkista maku.
  • Pursota seos juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin.
  • Laita kylmään ennen tarjoilua.
  • Koristele annos passiohedelmän siemenillä, vadelmilla, puolukoilla, karpaloilla tai muilla marjoilla tai hedelmillä.
  • Tarjoa suklaamousse jääkaappikylmänä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä