Porkkanacouscous-fetasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Porkkanacouscous-fetasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vogel

Valmista helppotekoinen ja nopea porkkanacouscous-fetasalaatti arkiseksi lounaaksi tai evääksi töihin.
Biotta luomumehut ovat ihastuttavia ruoanlaitossa Luomu Porkkanamehu antaa couscousille upean värin ja mukavan maun.

Advertising information

Ainekset

2-3 annosta
  • 3 dl Biotta Luomu Porkkanamehua
  • 1 Herbamare kasvisliemikuutio
  • 3 dl couscousia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 100-150 g miniluumutomaatteja
  • ½ kurkku
  • ½-1 punainen paprika
  • 150-200 g fetajuustoa
  • ¾ dl oliiveja
  • ½ ruukku tuoretta lehtipersiljaa
  • 50 g tuoretta rucolaa
  • 1 sitruuna
Lisäksi:
  • paksua balsamicokastiketta

Valmistusohje

  • Kiehauta porkkanamehu ja Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
  • Sammuta levy ja laita couscous joukkoon. Anna kypsyä hetki.
  • Lisää joukkoon oliiviöljy ja sekoita jyvät irtonaisiksi.
  • Puolita miniluumutomaatit ja paloittele kurkku, paprika ja fetajuusto.
  • Laita ainekset raidoiksi lautaselle tai tarjoiluvadille.
  • Koristele oliiveilla, lehtipersiljalla, rucolalla ja sitruunalla.
  • Tarjoa porkkanacouscous-fetasalaatin seuraksi paksua balsamicokastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: