Porkkanacouscous-fetasalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-3 annosta
- 3 dl Biotta Luomu Porkkanamehua
- 1 Herbamare kasvisliemikuutio
- 3 dl couscousia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 100-150 g miniluumutomaatteja
- ½ kurkku
- ½-1 punainen paprika
- 150-200 g fetajuustoa
- ¾ dl oliiveja
- ½ ruukku tuoretta lehtipersiljaa
- 50 g tuoretta rucolaa
- 1 sitruuna
Lisäksi:
- paksua balsamicokastiketta
Valmistusohje
- Kiehauta porkkanamehu ja Herbamare kasvisliemitiivistekuutio.
- Sammuta levy ja laita couscous joukkoon. Anna kypsyä hetki.
- Lisää joukkoon oliiviöljy ja sekoita jyvät irtonaisiksi.
- Puolita miniluumutomaatit ja paloittele kurkku, paprika ja fetajuusto.
- Laita ainekset raidoiksi lautaselle tai tarjoiluvadille.
- Koristele oliiveilla, lehtipersiljalla, rucolalla ja sitruunalla.
- Tarjoa porkkanacouscous-fetasalaatin seuraksi paksua balsamicokastiketta.