Japanilainen kurkkusalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 kurkku
  • 1 – 1 ½ dl riisiviinietikka
  • 2 rkl sokeri
  • 1 tl suola
  • 2 rkl seesaminsiemeniä

Japanilainen kurkkusalaatti on tyylikäs lisäke monenlaisen ruoan kanssa tarjottavaksi.
Valmista tämä hetkeä ennen tarjoilua, jotta kurkut pysyvät kauniina.

Japanilainen kurkkusalaatti
4 annosta

3 kurkkua
1 – 1 ½ dl riisiviinietikkaa
2 rkl sokeria
1 tl suolaa
2 rkl seesaminsiemeniä

Leikkaa kurkuista päädyt. Vedä kuorimaveitsellä ohuita pitkiä lastuja koko kurkun pituudelta. Laita lastut kahden liinan väliin ja purista varoen, jotta ylimääräinen neste poistuu.
Laita kurkkulastut kulhoon ja lisää joukkoon riisiviinietikka, sokeri ja suola.
Sekoita keskenään ja nosta tarjolle. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä