Ruokaisa juusto-pastasalaatti

  • 25 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
ruokaisa juusto-pastasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

30 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

President -logo

Kaupallinen yhteistyö President

Ruokaisa juusto-pastasalaatti sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja erilaisiin tilanteisiin. Tämä salaatti maistuu lounaaksi, illanistujaisissa ja erilaisten juhlien salaattipöydässä.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • suolaa
  • 6 dl punajuuripastaa TAI
  • 6 dl muuta pastaa (vaihtoehto)
  • 150 g varsiparsakaalia TAI
  • 150 g parsakaalia (vaihtoehto)
  • 1 säilötty paprika
  • 150 g kesäkurpitsaa
  • 200 g keltaisia kirsikkatomaatteja
  • 200 g pakasteherneitä
  • 1-2 dl tuoretta lehtipersiljaa
  • 1-2 kevätsipulinvarsia
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 1 rkl sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 300 g President Le Formidable kypsytettyä juustoa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi. Lisää suola, punajuuripasta tai muu pasta ja varsiparsakaali tai parsakaali. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää. Valuta kylmällä vedellä.
  • Paloittele säilötty paprika ja leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
  • Laita ne pastan ja varsiparsakaalin tai parsakaalin kanssa kulhoon.
  • Lisää sulatetut herneet. Lisää hienonnettu lehtipersilja ja hienonnettu kevätsipuli.
  • Sekoita oliiviöljy, sinappi, mustapippuri ja omenaviinietikka keskenään ja sekoita muiden ainesten joukkoon.
  • Paloittele juusto pieniksi kuutioiksi ja sekoita salaattiin.
  • Anna maustua mielellään muutama tunti ennen tarjoilua.
  • Nosta juusto-pastasalaatti huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoiluhetkeä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä