Ruokaisa juusto-pastasalaatti
- 25 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 1 ½ l vettä
- suolaa
- 6 dl punajuuripastaa TAI
- 6 dl muuta pastaa (vaihtoehto)
- 150 g varsiparsakaalia TAI
- 150 g parsakaalia (vaihtoehto)
- 1 säilötty paprika
- 150 g kesäkurpitsaa
- 200 g keltaisia kirsikkatomaatteja
- 200 g pakasteherneitä
- 1-2 dl tuoretta lehtipersiljaa
- 1-2 kevätsipulinvarsia
- ½ dl oliiviöljyä
- 1 rkl sinappia
- mustapippuria myllystä
- 2 tl omenaviinietikkaa
- 300 g President Le Formidable kypsytettyä juustoa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi. Lisää suola, punajuuripasta tai muu pasta ja varsiparsakaali tai parsakaali. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää. Valuta kylmällä vedellä.
- Paloittele säilötty paprika ja leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
- Laita ne pastan ja varsiparsakaalin tai parsakaalin kanssa kulhoon.
- Lisää sulatetut herneet. Lisää hienonnettu lehtipersilja ja hienonnettu kevätsipuli.
- Sekoita oliiviöljy, sinappi, mustapippuri ja omenaviinietikka keskenään ja sekoita muiden ainesten joukkoon.
- Paloittele juusto pieniksi kuutioiksi ja sekoita salaattiin.
- Anna maustua mielellään muutama tunti ennen tarjoilua.
- Nosta juusto-pastasalaatti huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoiluhetkeä.