Nopea kinkku-juusto-pastasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

189 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Apetit herne-maissi-paprika -sekoitus on jo huikeat 30 vuotta markkinoilla ollut tuote. Mikä on Sinun suosikkireseptisi, johon itse sitä käytät?

Kinkulla ja juustolla ryyditetty pastasalaatti maistuu kaikenikäisille.
Tarjoa iltapalana, illanistujaisissa tai juhlapöydän suolaisena.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • 250 g pastaa
  • 1 tl suolaa
  • 300 g palvikinkkua palana
  • 1 omena
  • 1-2 maustekurkkua
  • 200 g Emmental-juustoa
  • 200 g Apetit herne-maissi-paprika -sekoitusta
  • 100 g tummia viinirypäleitä
  • 200 g majoneesia
  • 100 g kermaviiliä
  • 1 ruukku tuoretta persiljaa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi.
  • Lisää joukkoon pasta ja suola.
  • Keitä miedolla lämmöllä, kunnes pasta on sopivan kypsää.
  • Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Paloittele palvikinkku suikaleiksi.
  • Kuori omena ja leikkaa suikaleiksi.
  • Suikaloi maustekurkut ja kuutio juusto.
  • Lisää herne-maissi-paprika ja viinirypäleet.
  • Sekoita ainekset keskenään.
  • Yhdistä majoneesi ja kermaviili.
  • Hienonna joukkoon persilja.
  • Sekoita kastike salaattiainesten joukkoon.
  • Tarjoa pian!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä