Fetasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Fetasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

80 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Tämä vihreä fetasalaatti sopii mainiosti salaattipöytään tai erilaisten ruokien lisäkkeeksi. Voit vaihdella salaattilaatuja keskenään.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • ½ pieni kerä jäävuorisalaattia TAI
  • 1 ruukku jääsalaattia (vaihtoehto)
  • 1 ruukku lollo-rosso-salaattia TAI
  • 1 ruukku tammenlehväsalaattia (vaihtoehto)
  • ½ ruukku herneenversoja
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kurkku
  • 1 iso punainen paprika
  • 1 punasipuli ohuina viipaleina
  • 200 g fetajuustoa
  • mustia oliiveja

Valmistusohje

  • Leikkaa salaatit sopiviksi suupaloiksi ja revi joukkoon herneenversot.
  • Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
  • Paloittele kurkku ja paprika.
  • Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  • Paloittele fetajuusto ja valuta oliivit.
  • Laita ainekset salaattivadille tai salaattikulhoon ja sekoita.
  • Fetasalaatti on valmis tarjoiltavaksi.
  • Tarjoa seuraksi balsamicoa tai salaattikastiketta.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä