Fetasalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- ½ pieni kerä jäävuorisalaattia TAI
- 1 ruukku jääsalaattia (vaihtoehto)
- 1 ruukku lollo-rosso-salaattia TAI
- 1 ruukku tammenlehväsalaattia (vaihtoehto)
- ½ ruukku herneenversoja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 kurkku
- 1 iso punainen paprika
- 1 punasipuli ohuina viipaleina
- 200 g fetajuustoa
- mustia oliiveja
Valmistusohje
- Leikkaa salaatit sopiviksi suupaloiksi ja revi joukkoon herneenversot.
- Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit.
- Paloittele kurkku ja paprika.
- Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Paloittele fetajuusto ja valuta oliivit.
- Laita ainekset salaattivadille tai salaattikulhoon ja sekoita.
- Fetasalaatti on valmis tarjoiltavaksi.
- Tarjoa seuraksi balsamicoa tai salaattikastiketta.