Punaiset riistapyörykät
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 250 g punajuuriperunasose
- 500 g riistajauheliha
- 2 sipuli
- 1 kananmuna
- suola
- yrttitarhan mausteseos
- 200 g kermaviili
- ½ dl kurkkusipulisalaatti
- maustekurkku
- 10 kpl viherpippuri
Löysin kaupan hedelmä-vihannesosastolta Pirkan punajuuriperunasosetta pötkössä. Pitihän tuota mielenkiinnosta kokeeksi ostaa. Kun sitten innostuin tekemään riistapyöryköitä hirvenjauhelihasta, laitoinkin korppujauhojen sijaan murekemassaan tuota sosetta. Erittäin herkullisia pyöryköitä!
Punaiset riistapyörykät
n. 25 kpl
250 g punajuuriperunasosetta (Pirkka)
500 g riistajauhelihaa
2 sipulia silppuna
1 muna
suolaa
Santa Marian yrttitarhan mausteseosta
Sekoita ainekset sekaisin kulhossa.
Pyöritä pieniksi pyöryköiksi ja paista kuumassa pannussa rasvassa.
Tarjoa lisäksi perunasosetta ja kermaviilikastiketta.
Kermaviilikastike
200 g kermaviiliä
½ dl kurkkusipulisalaattia tai maustekurkkukuutioita
10 viherpippuria murskattuna
Sekoita kermaviilin joukkoon kurkkusipulisalaatti, murskaa joukkoon viherpippurit. Tarjoa kylmänä.