Punaiset riistapyörykät

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

25 kpl annosta
  • 250 g punajuuriperunasose
  • 500 g riistajauheliha
  • 2 sipuli
  • 1 kananmuna
  • suola
  • yrttitarhan mausteseos
  • 200 g kermaviili
  • ½ dl kurkkusipulisalaatti
  • maustekurkku
  • 10 kpl viherpippuri

Löysin kaupan hedelmä-vihannesosastolta Pirkan punajuuriperunasosetta pötkössä. Pitihän tuota mielenkiinnosta kokeeksi ostaa. Kun sitten innostuin tekemään riistapyöryköitä hirvenjauhelihasta, laitoinkin korppujauhojen sijaan murekemassaan tuota sosetta. Erittäin herkullisia pyöryköitä!

Punaiset riistapyörykät
n. 25 kpl

250 g punajuuriperunasosetta (Pirkka)
500 g riistajauhelihaa
2 sipulia silppuna
1 muna
suolaa
Santa Marian yrttitarhan mausteseosta

Sekoita ainekset sekaisin kulhossa.
Pyöritä pieniksi pyöryköiksi ja paista kuumassa pannussa rasvassa.

Tarjoa lisäksi perunasosetta ja kermaviilikastiketta.

Kermaviilikastike

200  g kermaviiliä
½ dl kurkkusipulisalaattia tai maustekurkkukuutioita
10 viherpippuria murskattuna

Sekoita kermaviilin joukkoon kurkkusipulisalaatti, murskaa joukkoon viherpippurit. Tarjoa kylmänä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä