Vispipuuro

  • 5 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vispipuuro
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Makuja logo Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Milloin viimeksi olet tehnyt vispipuuroa? Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron. Voit käyttää siihen erilaisia marjasekoituksia tai vain yhtä marjaa. Mansikka ja vadelma antavat puurolle kuitenkin ihastuttavan hienostuneen maun. Sopii myös sentinvenyttäjän herkuksi.

Katso lisää Hellapoliisi-reseptejä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 8 dl vettä
  • 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
  • ½-¾ dl sokeria
  • 1 ½ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

  • Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
  • Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
  • Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
  • Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
  • Jäähdytä.
  • Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
  • Tarjoa vispipuuro sellaisenaan tai maidon kanssa!
Vispipuuro

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: