Rypsiporsaan fileeviipaleet, kasvislisäke ja jogurttikastike
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- rypsiöljy
- kyssäkaali
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- soijakastike
- mustapippuri
- vesi
- maustamaton jogurtti
- persilja
- basilika
- sinappi
- mustapippuri
Nopeasti kypsyvät ja mureat Rypsiporsaan fileeviipaleet ovat maistuvaa pikaruokaa parhaimmillaan. Pakkauksessa mukana olevalla paistonapilla saat lihaan herkullista makua, eikä muita mausteita edes tarvita. Rapsakka kasvislisäke valmistuu muutamassa minuutissa.
Rypsiporsaan fileeviipaleet, kasvislisäke ja jogurttikastike
3 annosta
1 pkt (330 g) HK Rypsiporsaan Fileeviipaleet + valkosipuli-persilja paistonapit
Kasvislisäke:
2 rkl rypsiöljyä
n. 300 g kyssäkaalia ohuina suikaleina
1 iso sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
½ dl vettä
Jogurttikastike:
2 dl maustamatonta jogurttia
3 rkl silputtua persiljaa tai basilikaa
1 tl sinappia
mustapippuria myllystä
Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Valmista sillä aikaa lisäkkeet.
Kuori kyssäkaali ja suikaloi se.
Silppua sipuli ja hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kyssäkaali, sipuli ja valkosipuli.
Paista kovalla lämmöllä koko ajan käännelleen muutaman minuutin ajan.
Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla. Lisää vesi.
Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä hetki, kunnes kyssäkaali on pehmennyt, mutta siinä on vielä reilusti puruvastusta. Pidä folion alla lämpimänä.
Paista Rypsiporsaan Fileeviipaleet yhdessä paistonappien kanssa kuumalla pannulla välillä käännellen noin 10 minuuttia.
Sekoita maustamattoman jogurtin joukkoon yrttisilppu, sinappi ja mustapippuri.
Tarkista maku.