Rypsiporsaan fileeviipaleet, kasvislisäke ja jogurttikastike

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • rypsiöljy
  • kyssäkaali
  • sipuli
  • valkosipulinkynsi
  • soijakastike
  • mustapippuri
  • vesi
  • maustamaton jogurtti
  • persilja
  • basilika
  • sinappi
  • mustapippuri

Nopeasti kypsyvät ja mureat Rypsiporsaan fileeviipaleet ovat  maistuvaa pikaruokaa parhaimmillaan. Pakkauksessa mukana olevalla paistonapilla saat lihaan herkullista makua, eikä muita mausteita edes tarvita. Rapsakka kasvislisäke valmistuu muutamassa minuutissa.

Rypsiporsaan fileeviipaleet, kasvislisäke ja jogurttikastike
3 annosta

1 pkt (330 g) HK Rypsiporsaan Fileeviipaleet + valkosipuli-persilja paistonapit

Kasvislisäke:
2 rkl rypsiöljyä
n. 300 g kyssäkaalia ohuina suikaleina
1 iso sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1-2 rkl soijakastiketta
mustapippuria myllystä
½ dl vettä

Jogurttikastike:
2 dl maustamatonta jogurttia
3 rkl silputtua persiljaa tai basilikaa
1 tl sinappia
mustapippuria myllystä

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Valmista sillä aikaa  lisäkkeet.

Kuori kyssäkaali ja suikaloi se.
Silppua sipuli ja hienonna kuoritut valkosipulinkynnet.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon kyssäkaali, sipuli ja valkosipuli.
Paista kovalla lämmöllä koko ajan käännelleen muutaman minuutin ajan.
Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla. Lisää vesi.
Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä hetki, kunnes kyssäkaali on pehmennyt, mutta siinä on vielä reilusti puruvastusta. Pidä folion alla lämpimänä.

Paista Rypsiporsaan Fileeviipaleet yhdessä paistonappien kanssa kuumalla pannulla välillä käännellen noin 10 minuuttia.
Sekoita maustamattoman jogurtin joukkoon yrttisilppu, sinappi ja mustapippuri.
Tarkista maku.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä