Hunajaiset pekoni-ruusukaalit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Vihreäkeiju kanssa.
Nyt on ruusukaalit parhaimmillaan ja niistä valmistat helposti ja nopeasti monenlaiset maistuvat herkut sellaisenaan nautittavaksi tai erilaisten ruokien lisäkkeeksi. Nämä valmistuvat näppärästi liedellä. Viimeistele hunajaiset pekoni-ruusukaalit tuoreilla Vihreäkeiju yrteillä, joista voit valita mieluisan. Lisää tuoreet yrtit vasta loppuvaiheessa.
>> Tutustu Vihreäkeiju yrtteihin <<Advertising information
Video:Hunajaiset pekoni-ruusukaalit
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt ruusukaaleja
- 2 l vettä
- ripaus suolaa
- 1 pkt pekonia
- 1 sipuli
- 2-3 rkl viinietikkaa
- 2 rkl hunajaa
- mustapippuria myllystä
- 1 ruukku Vihreäkeiju Lehtipersiljaa
Valmistusohje
- Poista ruusukaaleista kanta ja nahistuneet lehdet. Puolita halutessasi.
- Kiehauta sillä välin vesi ja lisää joukkoon suola.
- Lisää kiehuvaan veteen ruusukaalit ja anna kypsyä noin kaksi minuuttia. Valuta.
- Leikkaa pekoni pieniksi paloiksi ja laita palat kylmälle pannulle. Laita levy päälle ja kuumenna, kunnes pekonit alkavat ruskistua. Lisää hienonnettu sipuli ja kääntele, kunnes ovat kauniin värisiä.
- Lisää joukkoon valutetut ruusukaalit, viinietikka ja hunaja. Kuumenna.
- Tarkista maku.
- Voit rouhia joukkoon myös mustapippuria myllystä.
- Hienonna Vihreäkeiju Lehtipersilja ja lisää joukkoon.
- Tarjoa hunajaiset pekoni-ruusukaalit heti!