Ruusukaalilisäke

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • vesi
  • suola
  • 500 g ruusukaali
  • 10 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • voi
  • (vaihtoehto) margariini
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 100-200 g fetajuusto
  • mustapippurirouhe

Helppo, mutta ihastuttavan makuinen ruusukaalilisäke maistuu arkena ja juhlassa. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä tai ota evääksi töihin.

Ruusukaalilisäke
2-4 annosta

vettä
ripaus suolaa
500 g ruusukaalia
10 viipaletta Maalahden Limppua
nokare voita tai margariinia
2 valkosipulinkynttä
100-200 g fetajuustoa
mustapippuria myllystä
suolaa tarvittaessa

Kiehauta vesi ja lisää suola ja ruusukaalit. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Leikkaa kannoista pala pois ja puolita halutessasi.
Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet tasakokoisiksi pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla voissa.
Lisää ruusukaalit ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele, kunnes ruusukaaleihin tulee kaunis pinta.
Murustele joukkoon fetajuusto ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
Tarkista maku ja tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: