Ruusukaalilisäke
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- vettä
- suolaa
- 500 g ruusukaaleja
- 10 Maalahden limppu -leipäviipaletta
- voita TAI
- (vaihtoehto) margariinia (vaihtoehto)
- 2 valkosipulinkynttä
- 100-200 g fetajuustoa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja ruusukaalit. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Leikkaa kannoista pala pois ja puolita halutessasi.
- Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet tasakokoisiksi pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla voissa.
- Lisää ruusukaalit ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele, kunnes ruusukaaleihin tulee kaunis pinta.
- Murustele joukkoon fetajuusto ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
- Tarkista maku ja tarjoa ruusukaalilisäke!