Ruusukaalilisäke

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Ruusukaalilisäke
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Maalahden Limpun kanssa.

Helppo, mutta ihastuttavan makuinen ruusukaalilisäke maistuu arkena ja juhlassa. Tarjoa pääruoan lisäkkeenä tai ota evääksi töihin.

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • vettä
  • suolaa
  • 500 g ruusukaaleja
  • 10 Maalahden limppu -leipäviipaletta
  • voita TAI
  • (vaihtoehto) margariinia (vaihtoehto)
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 100-200 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja ruusukaalit. Anna kiehua muutama minuutti ja valuta. Leikkaa kannoista pala pois ja puolita halutessasi.
  • Leikkaa Maalahden Limppu -leipäviipaleet tasakokoisiksi pieniksi kuutioiksi ja paista pannulla voissa.
  • Lisää ruusukaalit ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja kääntele, kunnes ruusukaaleihin tulee kaunis pinta.
  • Murustele joukkoon fetajuusto ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
  • Tarkista maku ja tarjoa ruusukaalilisäke!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä