Tunkutarjotin

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Tunkutarjotin
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustolan kanssa.

Tunkutarjotin on villinnyt somen ja monet juhlahetket. Se on helppo tapa tehdä näyttävä tarjoilu isoon ja pieniin herkkuhetkiin. Mitä isommat juhlat, sen isompi tarjoilu, vaikka kokonaisen ruokapöydän kokoinen. Voit suojata pöydän tai ison vadin leivinpaperilla ja koota tarjoilut vieriviereen siten, ettei alustaa juuri näy. Se mitä esille laitat, on täysin makuasia. Tunkutarjotin on kuin pienten suolaisten ja makeiden suupalojen cocktailtarjotin.

Tälle tarjottimelle on koottu kotimaisen Herkkujuustolan upeita juustoja ja muita suupaloja, jotka sopivat juuston kylkeen.

>> Tutustu Herkkujuustolaan <<

Advertising information

Juustot

Tutustu myös Herkkujuustolan muihin upeisiin juustoihin.

Löydät niitä hyvin varustelluista marketeista ja juusto-osaston vastaavalle voi esittää toiveita. Herkkujuustolan tuotteita kannattaa hakea myös suoraan juustolasta Sastamalan Häijäästä, jossa on tarjolla juustoherkkuja myös Herkkujuustolan ravintolassa.

>> Katso lisää <<

Ainekset

6 annosta
Tunkutarjotin
  • 1 1 Vilho, vahva kypsytetty juusto
  • 1 Hilma, vahva juusto joka sopii myös racletteen
  • 1 Heidi, pehmeä valkohomejuusto
  • 1 PunaHeidi, pehmeä maukas punahomejuusto
  • 1 TuhkaHeidi, pehmeä tuhkapintainen valkohomejuusto
  • 1 Väinö, pehmeä camembert-juusto
  • 1 SavuHilma, mieto savustettu juusto
Lisäksi:
  • 1 maalaisleipä TAI
  • 1 patonki (vaihtoehto)
  • 200 g pensasmustikoita
  • rasia kiivimarjoja
  • 300 g cantaloupemelonia
  • 200 g vadelmia
  • 200 g punaherukoita
  • 250 g tummia rypäleitä
  • 200 g pepperonia TAI
  • 200 g ilmakuivattua kinkkua (vaihtoehto)
  • paketti siemennäkkäriä
  • juustotikkuja TAI
  • suolakeksejä (vaihtoehto)
  • 1 prk viikunahilloa
  • 1 prk kirsikkahilloa
  • 1 prk vadelmahilloa

Valmistusohje

  • Ota juustot huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoilua.
  • Leikkaa ne tikuiksi, kuutioiksi tai haluamaasi muotoon.
  • Laita juustot kekoina tarjoiluvadille ja laita väleihin paloiteltuja hedelmiä, marjoja, leipäviipaleita, siemennäkkäriä, juustotikkuja tai suolakeksejä ja hilloja.
  • Tarjoa tunkutarjotin!
Tunkutarjotin

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: